NIEUWS

 

17 oktober

In februari 2020 bezocht ik Graciosa en Terceira. Om te zien of hier naar toe ook een reis zou kunnen ontstaan. En nu dan in het programma voor 2022! Met een prachtig programma en extra ruimte voor jezelf.

 

02 oktober

Wat een 3 topweken hebben we gehad! Genoten van de zon en regen, de natuur op beide eilanden, uit het hoofd en in je lichaam komen, de energie voelen stromen en je ware natuur en je passie (her)ontdekken. Dank dat jullie er waren!

 

04 september

De komende 3 weken gaan we naar Pico en São Jorge.. in kleine groepen alles volop beleven. Ik kijk er naar uit.

 

05 augustus

Terug van de eerste reis na ruim een jaar. De eerste reis naar São Jorge. Wat hebben we genoten van de wandelingen naar de fajãs, de prachtige uitzichten op Pico en Faial, het pure eten, de duik in de oceaan. Rust en stilte om naar binnen te keren en de reizigers die door het passende programma met meditaties, wandelen in stilte en meer, zichzelf weer hebben hervonden en zichzelf weer beter hebben leren kennen. Heerlijk!

 

12 juni

In juli zullen de eerste reizen weer zijn. Een fijn vooruitzicht om naar Pico en São Jorge te gaan...

 

15 mei

Jaa! De eilanden zijn gekleurd van oranje naar geel ! Ga je mee naar de GROENE eilanden?

 

03 mei

We kijken uit naar .... juli! En wie weet juni... met al een aantal deelnemers die ook graag de reis willen beleven... wat heerlijk! Er is nog plaats, ook in september als dat voor jou beter past. Welkom!

 

04 maart

Het kunnen en mogen reizen komt iets dichterbij... en de reisdata zijn weer aangepast. Weet je dat aanmelden voor een reis vrijblijvend en kosteloos is? Wanneer er meer zekerheid is om op reis te gaan, boeken we pas definitief.

 

13 januari 2021

Een nieuw jaar en nieuwe kansen! Gaan we dit jaar weer op reis? Ik kan niet wachten om weer naar de eilanden te reizen en met elkaar al het moois te beleven..

 

08 december

En zo zijn we zomaar weer een paar maanden verder. Met voorzichtig het  vooruitzicht om in het nieuwe jaar weer te mogen reizen. Hoe fijn is het dat er al interesse is voor en opties worden genomen op reizen van 2021. Ga je ook mee? Informeer gerust, geheel vrijblijvend.

 

16 oktober

We blijven nog in eigen land... dankbaar voor de zo ontstane retraites naar Texel, mooi en inspirerend... toch een eiland en toch ook een beetje anders...

 

16 augustus

De ontwikkelingen rondom het Coronavirus maken dat ook de reizen van september komen te vervallen. Met mogelijkheid om in eigen land een retraite te volgen. En ondertussen kijken we uit naar eind dit jaar en volgend jaar..

 

14 juli

Dankbaar voor de boekingen voor volgend jaar van de reizigers wiens reis in juni en juli niet door kon gaan. Jij kan ook mee....

 

20 juni

Langzaam krijgen we meer ruimte. Ook om te reizen....

 

12 mei

Oceaansouvenirs.... De mei- en junireizen zijn geannuleerd. Gaan we in juli, september en oktober? We wachten af en koesteren onze herinneringen en souvenirs.

 

25 maart

In deze tijd zal je waarschijnlijk niet snel een reis boeken.. wellicht uitkijkend naar het moment dat dit weer kan. Om tóch wat te kunnen (voor)genieten komen er de komende weken mooie momenten van vorige reizen voorbij. Mocht je meer willen weten, informatie inwinnen mag altijd. En een optie nemen op een reis ook.

 

2 maart

Terug van een reis met voor elke deelnemer ook een prachtige innerlijke reis. Allen in hun eigen tempo en op hun eigen passende wijze. Daarbij was de lucht hemelsblauw met een heerlijke dagtemperatuur. Fijn om dit alles te hebben mogen beleven. Wat doet de natuur ons goed.

 

10 februari

Over 2 weken zal de eerste reis van dit jaar plaatsvinden. Voor de komende reizen raken de plekjes al aardig bezet. Mooie vooruitzichten: loslaten, genieten, opladen met onze voeten stevig in en op de Azoriaanse aarde. Ik heb er zin in!

 

18 januari

Dankbaar voor de eerste boekingen voor de verschillende reizen in 2020. Wat een fijn vooruitzicht voor de nieuwe en al bekende reizigers. Vamos!

 

2020

8 januari

Ik wens je een prachtig jaar vol mooie momenten, inspiratie en energie! Een nieuw jaar met weer heerlijke reizen in het vooruitzicht. Eind februari is de eerstvolgende reis. Heb je na de decembermaand en de donkere dagen behoefte aan tijd en ruimte voor jezelf? Ik wel :). Je kan nog mee....

 

25 december

Prettige Kerstdagen..

 

11 december

Wat een bijzondere reis hebben we beleefd. En 'we' zijn 1 deelnemer en ik. Een persoonlijke coachingsreis, waarbij de deelnemer met een concrete vraag, waarin zij helderheid wenste, de reis startte. Met natuurlijk aandacht voor de mooie natuur, de stilte van deze maand op het eiland. De natuur, de stilte, de coaching, de energetische behandeling en haar inzet brachten een prachtige ommekeer. Na een hoofd vol piekeren naar huis met vele nieuwe creatieve ideeën. Klaar voor het maken van veranderingen bij thuiskomst. Beide blij! Dankbaar. 

18 november

Yess! Over een paar dagen mag ik mijn voeten weer neerzetten op Azoriaanse grond. Aarden, de energie voelen en verbinden met puur natuur. Reis je ook een keer mee?

 

12 oktober

Blij! Met de eerste boekingen voor 2020 voor de PicoFaialreis van april en São Miguelreis van juni.

 

26 september 

Tijd voor naamsverandering! Van Meditatie- en Natuurreizen Azoren naar 

RETRAITE- EN NATUURREIZEN AZOREN.

In 2017 waren de eerste 2 reizen naar São Miguel. Nu, in 2019, mochten er 5 reizen naar São Miguel en 1 naar Pico en Faial plaatsvinden. En in november nogmaals naar São Miguel (en er is nog plaats😊). De intentie van rust, ontspanning, genieten van de prachtige natuur blijft! Daarbij is er steeds meer ruimte gekomen voor en behoefte aan stilte, bezinning en (energetische) consulten. Een mooie verandering, die een andere naam behoeft. Dankbaar. 

 

23 september

Vandaag mocht ik een kleurrijk boeket in ontvangst nemen, namens de Picogroep. Zo geniet ik nog meer na! Dank jullie wel. Het was geweldig. Dankbaar.

 

22 september

Terug van de Pico en Faialreis in een groep van 8. Het oneindige getal met hier ook de oneindigheid van dit krachtige eiland met de oneindigheid van de oceaan rondom, de oneindige stilte en rust. We hebben volop genoten van dit alles, met een lach en een traan, ruimte voor loslaten en opladen. Met energetische sessies waardoor het loslaten en opruimen makkelijker wordt. Om lichter en inzichtrijker naar huis te gaan.

 

1 september

Even delen: zo prachtig !  Een groep die dit jaar de reis naar São Miguel beleefde, gaat volgend jaar weer samen met mij op reis. Nu een reis die wordt samengesteld vanuit hun wensen. Met andere eilanden en natuurplekken, passend thema en meditaties. Nu een mooi pakket voor hen maken!  Zin in!

 

25 augustus

Dankbaar! De laatste plek van 7 voor de Pico en Faialreis is geboekt! En net als de andere deelnemers, is ook deze deelnemer al eens eerder meegereisd naar São Miguel. Zo mooi dat zij nu voor een volgende reis kiezen.

 

10 augustus

Wat een heerlijke reis... volop zomer... lange dagen... natuurbaden... yoga op het strand ... zonsondergang in de oceaan.... plezier... en... stilte en rust ....

 

22 juli

De laatste plek voor de zomerreis is geboekt. Ik ben blij ! Vamos !

 

1 juli

Zomer ... Zon ... Zee .. Zen... over 4 weken gaan we dit beleven. Ben benieuwd wie er nog mee gaat met de Zomerreis...

 

11 juni

Wat heeft de junireis weer veel gebracht. Met deze keer in plaats van Yoga een les Qi Gong.

Een reis en innerlijke reis met inzichten, stilte, rust in hoofd en lichaam, plezier, gevoel, samenzijn, je pad ontdekken. En dit alles in het vele groen van het eiland.... 

 

25 mei

Wat geweldig!  Voor de reis naar naar Pico en Faial in september zijn bijna alle plekken bezet. Met 6 reizigers die al eerder mee geweest zijn naar São Miguel. En allen hebben weer behoefte aan rust, stilte en een innerlijke reis. Dankbaar.

 

6 mei

Terug van thuiskomen en genieten op het eiland. Twee weken, waarvan de eerste week de eerste internationale groep was. Dus in het engels! Een bijzondere en mooie ervaring en opnieuw op de agenda: www.azores-ocean-energy.nl

De tweede week ook deze keer een groep mensen die naast het Zijn in de natuur zichzelf een stukje beter wilden leren kennen. De meditaties, yoga en individuele energetische sessies hebben hiertoe bijgedragen. Naar huis met vele inzichten rijker en tips en tools om thuis verder te gaan met de bewustwording. Het was een prachtige week. Dank aan de reizigers die deze week hebben mee beleefd.

 

11 april

Over ruim een week gaan we weer op reis. Genieten van al het moois wat er op ons pad komt. De lente proeven, de stilte horen, de bloemen ruiken, de oceaanbries voelen en het eiland in al zijn facetten zien.

 

14 maart

Jippie! De eerste boekingen voor de Pico-Faialreis van september zijn gedaan. We kunnen gaan! Heerlijke eilanden, heerlijk huis, heerlijk eten, heerlijk rust en stilte en .... walvissen en dolfijnen! Je kan mee...

 

27 februari

Een nieuwtje: vorige week samen met een vriendin op reis geweest naar het eiland São Jorge. Na rondkijken, invoelen, beleven is er een nieuwe reis ontstaan. Een prachtige reis naar een prachtig eiland voor wandelingen, stilte en inkeer.

 

1 februari

Weet je dat er reizigers zijn, die ná de reis verder gaan met individuele consulten in mijn praktijk? Zo mooi te zien dat het pad van bewustwordint tijdens de reis in gang gezet is, nu verder mag gaan op Nederlandse grond. Én er zijn ook reizigers die gewoon nóg een keer meereizen.. of meegaan voor pure rust en ontspanning.... dat kan natuurlijk ook!

2019

13 januari

De eerste boekingen voor de reizen komen binnen! Wat heerlijk weer.... het vooruitzicht om de eilanden en alles wat daarbij hoort te mogen laten ervaren. Welkom! 

 

25 december

Weer een prachtige reis beleefd met deze keer 2 reizigers. De maand december, waarin de dagen korter zijn, de warme baden nóg warmer aanvoelen, de meditaties tot inkeer en bezinning leiden. Volgend jaar weer.. 

Voor nu:

Boas Festas!  Goede Feestdagen! En ben je ook op zoek naar rust, ontspanning, bewustwording? Reis dan mee in 2019.

  

 

26 november

Over iets meer dan 2 weken gaan we de kerstreis beleven. Met een kleine groep de kerstsfeer proeven en voelen met aandacht voor stilte en bezinning. Er is nog een plekje vrij, ik ben benieuwd voor wie.

 

22 oktober

Een bericht van de eigenaresse van het huis op Pico: 'Alle druiven zijn geplukt en de wijn is gemaakt, zouden   je medereizigers de wijn lekker vinden?'. Ga je mee proeven? In april 2019 is de eerstvolgende Pico- en Faialreis.

 

8 oktober

En dan krijg je een prachtig boeket met de tekst:

'Een bloemenzee voor een vrouw die een gepassioneerde zee van stromende inzichten heeft gegeven'

Dank je wel... 

 

3 oktober

Net terug van ruim 2 weken op reis. Eerst een week op São Miguel met een fantastische groep mensen die allen meer bewust wilden worden van dat wat op dat moment speelt in lichaam en geest. Prachtige, inzichtgevende gesprekken en energetische behandelingen mogen geven. En allen met zoveel ruimte en helderheid weer naar huis.

Aansluitend volgde de reis naar Pico en Faial. Ook hier een heerlijke groep mensen die naast rust, ruimte en natuur, meer en meer ontdekten van wat werkelijk belangrijk is voor een ieder. De overweldigende natuur, de stiltemomenten, de lach en de traan en het zien van tientallen dolfijnen hebben hiertoe bijgedragen.

 

Dank jullie wel voor het meereizen en het beleven van deze natuureilanden. Ik heb genoten.

 

 

15 augustus

Over 4 weken gaan we genieten van de reizen. Eerst met een fijne groep naar São Miguel en aansluitend met een volgende groep naar Pico en Faial. Beide reizen met ieder een passend thema met meditaties, teksten en meer. Wat fijn om dit weer te mogen gaan aanbieden. 

 

 

14 juli

Wat een zomer in Nederland! Je zou bijna vergeten naar het buitenland te gaan voor een heerlijke bijzondere vakantie. In september is er nog plaats voor de reis naar São Miguel. Toch maar boeken? 

 

30 juni

En een aantal reisdata voor 2019 zijn bekend en staan op de site. Met voor de meireis al aanmeldingen! Wat geweldig!

16 juni

Terug van de junireis. Deze keer met 4 reizigers naar de krachtplekken op het eiland, om de energie te ervaren, te ontvangen en zo op te laden. Een heerlijke week. Met vele inzichten rijker naar huis. 

 

 

25 mei

De julireis... Zomer op São Miguel.
Deze reis zijn we op een andere locatie, pal aan de Atlantische Oceaan. Vanuit je bed zo het strand op en een duik nemen. Met aanvullend meditatie en/of yoga. Daarna staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar. En zal het programma van die dag volgen. Heerlijk toch?

22 mei

Terug van de meireis. Wat hebben we het fijn gehad. Met een mooie groep deze week beleefd. Het is fijn te zien en te horen dat de week ontspanning en rust bracht. En dat de verschillende meditaties inzichten en verdieping hebben gebracht. Met voor een aantal de stiltewandeling op de kraterrand als letterlijk hoogtepunt van de week. 

In juni reizen we weer.....

 

17 april

In de natuur ontdek je jouw ware natuur...

Wauw! Over 3 weken zal de eerste groep van dit jaar de energie, natuur en rust van het eiland gaan beleven. Dankbaar dat ik dit mag aanbieden aan deze 8 reizigers. Ik heb er zin in!

 

 

Unieke reizen en retraites naar de unieke Azoren