BOEKEN EN BETALEN

 

Wanneer je mee wilt reizen en een reis wilt boeken, is telefonisch informatie uitwisselen wenselijk. Om kennis te maken en je eventuele vragen te kunnen stellen. Neem daarvoor contact op, ik vertel je graag meer.

 

Boeken van de reis

Wanneer je besluit mee te gaan, graag nog aandacht voor:

Ben je werkzaam bij een bedrijf of organisatie? Werkgevers hebben vaak een budget voor persoonlijke ontwikkeling, voor herstel bij ziekte en voor ziektepreventie van hun werknemers.

Ben je werkzaam als zelfstandig ondernemer? Dan zijn de kosten wellicht aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Als de prijs voor jou te hoog is om de reis te kunnen maken, neem dan contact op voor een mogelijke oplossing.

 

Betalen van de reis -  Garantieregeling | STO Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Azorenbeleving gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. Je kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle informatie over STO Garant vindt je op www.sto-garant.nl.
Bij elk (reis)aanbod van Azorenbeleving op deze website lees je of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling lees je wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. Je vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Procedure

Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op je boeking, dan betaalt je de reissom niet aan Azorenbeleving, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt je reissom tot na afloop van je boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Azorenbeleving. Mocht Azorenbeleving voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling leest u hoe u daar in dat geval aanspraak op maakt.

Om te boeken zal Azorenbeleving je persoonsgegevens en emailadres doorgeven aan STO Garant. Je ontvangt dan een e-mail van hen (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling. STO Garant waarborgt jouw betaling tot na afloop van de boeking. Meer informatie over STO Garant vind je op:

 

Wil je meer informatie en/of een reis boeken? Neem dan contact op.

 

Unieke reizen en retraites naar de unieke Azoren