BOEKEN EN BETALEN

 

Boeken van de reis

Wanneer je besluit mee te gaan, graag nog aandacht voor:

Ben je werkzaam bij een bedrijf of organisatie? Werkgevers hebben vaak een budget voor persoonlijke ontwikkeling, voor herstel bij ziekte en voor ziektepreventie van hun werknemers.

Ben je werkzaam als zelfstandig ondernemer? Dan zijn de kosten wellicht aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Als de prijs voor jou te hoog is om de reis te kunnen maken, neem dan contact op voor een mogelijke oplossing.

 

Betalen van de reis -  Garantieregeling

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Azorenbeleving gebruik van STO Garant. Als reiziger betaal je het boekingsbedrag niet aan Azorenbeleving, maar aan een derdengeldenrekening. Deze verwerkt alle betalingen voor STO Garant. De dag na afloop van je reis wordt je boekingsbedrag vrijgegeven van de derdengeldenrekening aan Azorenbeleving. Mocht Azorenbeleving voor het einde van je reis in een faillissement of surseance van betaling terechtkomen dan wordt je boekingsbedrag vrijgegeven aan STO Garant. Deze zal er dan, afhankelijk van de situatie, voor zorgen dat je je boekingsbedrag terugkrijgt, je reis kunt vervolgen of naar het eindpunt van je reis kunt reizen.

Garantie geregeld | STO Garant

Op deze boeking zijn de Algemene voorwaarden van Azorenbeleving van toepassing. Deze boeking valt onder de garantieregeling STO Garant. Azorenbeleving beschikt hiermee over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval van insolventie. Azorenbeleving zal uw persoonsgegevens en emailadres doorgeven aan STO Garant. U ontvangt dan een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling. STO Garant waarborgt uw betaling tot na afloop van de boeking. Meer informatie over STO Garant vindt u op:

 

Wil je meer informatie en/of de reis boeken? Neem dan contact op.

 

Unieke reizen en retraites naar de unieke Azoren