REIS NAAR JEZELF

 

Begeleiding

Tijdens de reis over het eiland waar je voor kiest, zal er een passend en opbouwend aanbod/programma zijn van meditaties, lichamelijke oefeningen, inzichtgevende theorie en energetische oefeningen, toepasbaar in je dagelijks leven.              
Dit alles afgestemd op de deelnemers, het eiland waar je verblijft en het thema.

Door het verbonden zijn met de natuur op het eiland, het ervaren van de stilte op verschillende natuurplekken, het naar binnen richten door meditatie, het voelen van je lichaam door wandelen en yoga-oefeningen, het krijgen van inzichten door het aanbod van de lichaams- en energetische oefeningen, en de praktisch toepasbare theorie, kan je ervaren hoe je dichter bij jezelf komt. 

Dichter bij jezelf komen, ontstaat door meer en meer je gevoel te mogen toelaten. Uit je hoofd, uit het denken, terug naar je lichaam, terug naar het voelen.

Dit kan een enorme energie en vreugde geven.

Of het maakt iets los, een emotie, die op dat moment aandacht nodig heeft. Dit is een helend proces, om daarna meer ruimte en lichtheid te kunnen ervaren in je hoofd en lichaam.

Om dit je mogen ervaren, is je veilig voelen en jezelf mogen zijn belangrijk. Hieraan wordt aandacht besteed bij de start en gedurende de retraitereis.

Ervaringen kunnen in de groep gedeeld worden, het hoeft niet. 

Wanneer je gedurende deze week behoefte voelt om in een persoonlijk gesprek jouw ervaringen en gevoelens te delen, of ondersteuning wenst, is daar ruimte voor. Bij het huis en onderweg.                                                                    

Wellicht heb je iets wat jou al langer bezighoudt en wil je daar meer duidelijkheid en/of inzicht in krijgen tijdens deze dagen. Je kunt dit meenemen voor deze week en ontdekken wat het je brengt.

Ik begeleid je graag verder in je persoonlijke groei en bewustwordingsproces.

 

 

Energetische behandelingen

Gedurende de week is het ook mogelijk onderstaande behandelingen te boeken. De behandelingen zijn gericht op ontspanning, rust, je prettiger voelen en/of (extra) inzichtgevend. Ze worden gegeven in of om het huis, op een plek die voor jou goed voelt. De bijdrage voor 60 - 90 minuten is €65, afhankelijk van de behandeling waarvoor je kiest.

Mogelijkheid tot het beleven van

 

Unieke reizen en retraites naar de unieke Azoren