RECENSIES

 

De reis was geweldig... Alles tot in de puntjes verzorgd met een prachtige locatie met uitzicht op de zee .... Grote tuin rondom het huis, overweldigende natuur, heerlijk eten, lol, yoga, meditaties, geisers, walvissen, dolfijnen. Een week helemaal voor jezelf op dit mooie eiland, om nooit meer te vergeten.

 

Mijn eerste keer met een groep op reis. Ik was wat huiverig voor het groepsgebeuren, wat niet mijn ding is. Het tegendeel heb ik ervaren: zoveel ruimte voor mezelf, kunnen zijn wie ik ben, niet hoeven aanpassen, ieder in zijn waarde laten. Best gespannen voor de reis heen, en terug met rust, ontspanning en zo mezelf. Een geweldige ervaring!

 

Ik ben geen groepsmens, ben graag op mezelf. Echter, bij deze reis heb ik hiervan niets gemerkt. Het voelde goed samen te zijn en er was voldoende tijd en ruimte om alleen te zijn. Een heerlijke week gehad.

 

Wat heb ik genoten van deze reis: een echt cadeau! Een totale belevenis van het prachtige eiland. Van excursies naar prachtige natuurplekken, tot heerlijk eten bereid door de Azoriaanse buurvrouw. En daarnaast yoga in de tuin en meditaties door Carin.

 

Op reis onder begeleiding van Carin. We genoten van de fantastische natuur, meditaties, lekker eten, prachtige huis en tuin, fijne bevolking... kortom ... het ontbrak ons aan niets. Carin, heel veel dank, dat je ons "jouw" São Miguel hebt laten proeven, ruiken, bekijken, maar vooral hebt laten voe-len!

 

De persoonlijke coachinggesprekken vond ik erg prettig. Er komt toch wat los in zo'n week. Hierover praten in de groep kan, ik vond het fijn om dit persoonlijk met Carin te bespreken. Zo kwam ik weer een stapje verder in mijn bewustwordingsproces.

 

Ontspanning, rust, Zen!

 

Jouw fantastische reis die je op de Azoren een mens laat maken.

 

Tot in de puntjes verzorgd. Helemaal goed. Huggend, openheid, stralend, borrelend, in het NU. Deze meditatie- en natuurbeleving op de Azoren.

 

Genoten van de energetische behandelingen in de tuin! Met vogels en oceaangeluiden op de achtergrond, koel briesje erbij en na de behandeling ontspannen en relaxed .... een cadeau!

 

Een heerlijke plek, mooie tuin, goede locatie op het eiland om vanaf hier het eiland te ontdekken, fijne verschillende meditaties. Ik voel me meer bij mezelf, heb inzichten gekregen, ik mag er zijn!

 

Tijd voor mezelf! Rust, ontspanning, een lach en een traan, mezelf mogen en kunnen zijn. En met vele inzichten rijker naar huis. Volgend jaar weer!

 

Dit was mijn tweede reis! En ik heb weer genoten van alles! Zoveel rust en ruimte en zo inzichtgevend.. het was weer heel fijn.