RECENSIES

 

2019

Dit jaar ben ik voor de 2e keer mee geweest, dit jaar naar Pico en Faial. Ik heb weer een heerlijke week gehad, goed verzorgd en echt een cadeau voor jezelf. De meditaties en uitstapjes zijn heel fijn. Ik ben weer tot vele inzichten gekomen en ga volgend jaar weer zeker weer mee met Carin. 

 

Nu, na twee weken terug van de reis, voel ik me nog steeds rustig en goed in mijn lijf. De energie van de Azoren stroomt nog steeds. Ik krijg nog steeds inzichten, leer mijzelf beter begrijpen, laat mijn gevoel meer toe en neem meer tijd voor mijzelf. Dat wat is mag er zijn. Ik wil je bedanken voor je begeleiding en voor de mooie reis.

 

Deze reis ben ik begonnen met de insteek van ontspanning, genieten van de omgeving en de natuur, en fijn om jou als persoon in mijn buurt te hebben. Jouw energie geeft mij veel kracht. Door de dagen heen heb ik toch weer veel geleerd over mijzelf: om mezelf af te schermen en dicht bij mezelf te blijven. Vooral de stiltes hebben mij goed gedaan . Ik ben heel blij met je programma-opzet en je begeleiding, je inleving, je kunde en kennis van het mens zijn. Inspirerende vrouw ben je. Bedankt voor dit alles.

 

Elke dag was het een verassing waar we heen gingen. Vaak op locatie deden we even een meditatie of een oefening zodat we echt in het moment leefde. De natuur is overweldigend mooi en magisch. Het was ook een innerlijke reis waarbij ik elke dag dichter bij mijn eigen gevoel ben gekomen. Ik vond het heel bijzonder dat je in één week tijd zo’n groei doormaakt en tot inzichten in jezelf komt.

 

Ik heb het gevoel dat ik nog steeds aan het nagenieten ben. De waan van de dag heeft ook wel weer bezit van me genomen, maar als ik een moment tot mijzelf kom, dan kan ik de energie vanuit mijn voeten door mijn lichaam voelen stromen. De reis was voor mij een groot avontuur in het leren loslaten, vertrouwen, mijzelf en de anderen leren kennen en het prachtige eiland ontdekken. Dat alles onder jouw liefdevolle begeleiding. En ik stapte met meer gevoel en rust weer de thuiswereld in. Bedankt Carin en een dikke knuffel van mij!

Een ontdekkingsreis met vele verrassingen! Erachter komen: Wie ben ik eigenlijk? Waar sta ik voor? Wat zijn de dingen waar ik tegen aanloop? Dicht bij je gevoel komen, en dingen die je bij jezelf niet ziet, daar inzicht in krijgen. Met handreikingen om thuis verder aan de slag te gaan. Carin is een vakvrouw die haar werk verstaat. Ik wil de groep en Carin bedanken voor dit mooie avontuur.

 

Totale flow, vol verrassingen, liefde en verzorging. Een heerlijke reis naar jezelf en tegelijkertijd op een prachtig eiland.

 

De reis is uitstekend verzorgd. De accommodatie is schoon en stil, het eten is goed. Je hoeft als deelnemer een week lang niet na te denken, te plannen of te piekeren. Carin is de reisleider van de innerlijke reis en laat je ondertussen de mooiste plekken van de Azoren zien, een aanrader voor alleen reizenden. 

 

2018

Ik vind het heel bijzonder dat ik deze reis heb mogen maken. Het is zo leuk om te zien hoe jij op dit eiland zo geniet en die vreugde breng je ook op mij over. Ik heb veel van je geleerd en ook de leuke kanten van mijzelf ontdekt. Er zijn leuke deurtjes in mij open gegaan en wat "oude" vervelende deurtjes op de sloop gegaan. Ik ga er mee verder, want bij dit goede gevoel wil ik blijven. Nogmaals dank voor alles.

 

Ik wil je nogmaals bedanken voor de ontzettend mooie tijd en ontwikkeling die ik heb mogen ervaren. Dankbaar. De hele reis, activiteiten, meditaties, wandelingen, vrije tijd, coachingsgesprekken is voor ieders behoeften en wensen zorgvuldig afgestemd.

 

Het stroomt bij mij volop. Het was voor mij een bijzondere reis met vele inzichten. Heb mooie zielen ontmoet en ook echt mijzelf teruggevonden. Dank je wel hiervoor.

 

Fantastisch mooi eiland, heb er erg van genoten. Eten slapen alle mooie meditaties en de verzorging waren uitstekend. Ook ben ik heel blij met de behandeling die ik ondergaan heb en dit brengt me zo weer een stap verder op mijn pad.

 

Ik kijk met heel veel plezier en een fijn gevoel terug op de week die we samen mochten beleven met jou en de anderen. Het is echt verbazingwekkend wat de week en jouw behandeling met me heeft gedaan. Ik ben een stuk lichter in mijn hoofd en mijn hart en ik kom vrolijk van mijn werk. Ik ben heel gelukkig dat ik deze reis heb gemaakt en dat ik het een en ander heb kunnen loslaten en ook met mijn werk voel ik me stuk vrijer.

 

Het was heel fijn om aan jouw hand mee te lopen over de eilanden en de weg naar binnen. De natuur is overweldigend. Kracht gevoeld van de oude vulkanen.

 

Deze reis heeft mij veel gebracht. Meer inzicht in mijzelf, ontdekken wat ik leuk vind en wat voor mij belangrijk is. De bevestiging dat het goed is hoe ik ben. Te laten komen zoals het gaat.

 

Een bijzondere ervaring, genieten van de natuur, Zen worden, bewust worden van je lichaam, ontspannen zijn. Het eiland en de bezienswaardigheden zijn prachtig.

 

Dit was mijn derde reis. Weer erg genoten van alles. Volgend jaar graag weer.

 

2017

Een reis om in te lijsten. Om een ieder "jouw" eiland te laten beleven en vooral  te laten "voe- len".  Heel veel dank voor dit prachtige avontuur.

 

Het eerste wat bij me opkomt bij deze reiservaring, is jouw enthousiasme en de fijne energie om je heen. Je kennis van het eiland, het respect voor de leefwijze van de mensen. Je inlevingsvermogen in hen en in de deelnemers van de reis. De organisatie was top. Ik heb volledig mijzelf kunnen zijn, met voldoende tijd en ruimte voor mijzelf, waar ik regelmatig behoefte aan heb. Vele inzichten gekregen door o.a. de meditaties, stiltemomenten en onze gesprekken. Daarnaast ontzettend genoten onze rondritten naar de prachtigste natuurplekken. Dank je wel, het was geweldig.

 

Ik was wat huiverig om met een groep op reis te gaan. Had dit nooit eerder gedaan. Het was geweldig. Er was veel ruimte voor jezelf en respect voor elkaar. Dit maakte dat ik me veilig en vrij voelde om te zeggen wat ik wilde. En ook om in stilte te zijn, als ik geen zin had in een gesprekje. Ik heb genoten. Ontspannen met rust in lichaam en hoofd naar huis. Een heerlijke reis voor jezelf.

 

Zoals jij een mens een mens kan laten zijn en voelen op dit eiland.

 

Ik heb genoten van de energetische behandeling in de tuin, met het geluid van de oceaan op de achtergrond, windje op mijn huid, vogelgeluiden dichtbij, geur van bloemen en planten. Heerlijk.

 

Open, stralend, huggend, in het hier-en-nu op dit prachtige eiland!

 

De reis was uitstekend verzorgd.  Prachtig huis, heerlijke tuin. Passende meditaties bij het huis en onderweg. Yoga in de tuin, heerlijk verzorgde maaltijden, walvissen - en dolfijnen spotten, wandelingen. Met naast de huilmomenten ook veel plezier en lol met elkaar. Een aanrader!