RECENSIES

 

De reis was geweldig... Alles tot in de puntjes verzorgd met een prachtige locatie met uitzicht op de zee .... Grote tuin rondom het huis, overweldigende natuur, heerlijk eten, lol, yoga, meditaties, geisers, walvissen, dolfijnen. Een week helemaal voor jezelf op dit mooie eiland, om nooit meer te vergeten.

 

Mijn eerste keer met een groep op reis. Ik was wat huiverig voor het groepsgebeuren, wat niet mijn ding is. Het tegendeel heb ik ervaren: zoveel ruimte voor mezelf, kunnen zijn wie ik ben, niet hoeven aanpassen, ieder in zijn waarde laten. Best gespannen voor de reis heen, en terug met rust, ontspanning en zo mezelf. Een geweldige ervaring!

 

Ik ben geen groepsmens, ben graag op mezelf. Echter, bij deze reis heb ik hiervan niets gemerkt. Het voelde goed samen te zijn en er was voldoende tijd en ruimte om alleen te zijn. Een heerlijke week gehad.

 

Ik wil je nogmaals bedanken voor de ontzettend mooie tijd en ontwikkeling die ik heb mogen ervaren. Dankbaar. De hele reis, activiteiten, meditaties, wandelingen, vrije tijd, coachingsgesprekken is voor ieders behoeften en wensen zorgvuldig afgestemd.

 

Wat heb ik genoten van deze reis: een echt cadeau! Een totale belevenis van het prachtige eiland. Van excursies naar prachtige natuurplekken, tot heerlijk eten bereid door de Azoriaanse buurvrouw. En daarnaast yoga in de tuin en meditaties door Carin.

 

Op reis onder begeleiding van Carin. We genoten van de fantastische natuur, meditaties, lekker eten, prachtige huis en tuin, fijne bevolking... kortom ... het ontbrak ons aan niets. Carin, heel veel dank, dat je ons "jouw" São Miguel hebt laten proeven, ruiken, bekijken, maar vooral hebt laten voe-len!

 

Het is echt verbazingwekkend wat de week en jouw behandeling met me heeft gedaan.                                   Ik ben een stuk lichter in mijn hoofd en mijn hart en ik kom vrolijk van mijn werk.                                               Ik vond het heel geweldig allemaal en ben ik heel gelukkig dat ik deze reis heb gemaakt. Dat ik het een en ander heb kunnen loslaten en ook met mijn werk voel ik me een stuk vrijer.

 

De persoonlijke coachinggesprekken vond ik erg prettig. Hierover praten in de groep kan, hoeft niet, ik vond het fijn om dit persoonlijk met Carin te bespreken. Zo kwam ik weer een stapje verder in mijn bewustwordingsproces.

 

Het stroomt bij mij volop. Het was voor mij een bijzondere reis met vele inzichten. Heb mooie zielen ontmoet en ook echt mijzelf teruggevonden. Dank je wel hiervoor.

 

Jouw fantastische reis die je op de Azoren een mens laat maken.

 

Ik vind het heel bijzonder dat ik deze reis samen met jou heb mogen maken. Het is zo leuk te zien hoe je op dit eiland zo geniet en de vreugde breng je ook op mij over. Ik heb veel van je geleerd en ook leuke kanten van mijzelf herontdekt. Leuke deurtjes zijn open gegaan en "oude"minder leuke deurtjes op de sloop gegaan. Ik ga er de komende tijd mee aan de slag, want bij dit goede gevoel wil ik blijven. Dank voor alles.

 

Ontspanning, rust, Zen!

 

Tot in de puntjes verzorgd. Helemaal goed. Huggend, openheid, stralend, borrelend, in het NU. Deze meditatie- en natuurbeleving op de Azoren.

 

Genoten van de energetische behandelingen in de tuin! Met vogels en oceaangeluiden op de achtergrond, koel briesje erbij en na de behandeling ontspannen en relaxed .... een cadeau!

 

Een heerlijke plek, mooie tuin, goede locatie op het eiland om vanaf hier het eiland te ontdekken, fijne verschillende meditaties. Ik voel me meer bij mezelf, heb inzichten gekregen, ik mag er zijn!

 

Tijd voor mezelf! Rust, ontspanning, een lach en een traan, mezelf mogen en kunnen zijn. En met vele inzichten rijker naar huis. Volgend jaar weer!

 

Fantastisch mooi eiland, heb er erg van genoten. Eten, slapen alle mooie meditaties en de verzorging waren uitstekend. Ook ben ik heel blij met de behandeling die ik ondergaan heb en dit brengt me zo weer een stap verder op mijn pad.

 

Dit was mijn derde reis! En ik heb weer genoten van alles! Zoveel rust en ruimte en zo inzichtgevend.. het was weer heel fijn.