RECENSIES

 

De reis was geweldig... Alles tot in de puntjes verzorgd met een prachtige locatie met uitzicht op de zee .... Grote tuin rondom het huis, overweldigende natuur, heerlijk eten, lol, yoga, meditaties, geisers, walvissen, dolfijnen. Een week helemaal voor jezelf op dit mooie eiland, om nooit meer te vergeten.

 

Een heerlijke reis naar jezelf en tegelijkertijd op een prachtig eiland. Totale flow, vol verrassingen, liefde en verzorging.

 

Mijn eerste keer met een groep op reis. Ik was wat huiverig voor het groepsgebeuren, wat niet mijn ding is. Het tegendeel heb ik ervaren: zoveel ruimte voor mezelf, kunnen zijn wie ik ben, niet hoeven aanpassen, ieder in zijn waarde laten. Best gespannen voor de reis heen, en terug met rust, ontspanning en zo mezelf. Een geweldige ervaring!

 

Ik ben geen groepsmens, ben graag op mezelf. Echter, bij deze reis heb ik hiervan niets gemerkt. Het voelde goed samen te zijn en er was voldoende tijd en ruimte om alleen te zijn. Een heerlijke week gehad.

 

Een reis met vele verrassingen en een ontdekkingsreis naar mezelf. Wie ben ik eigenlijk? Waar sta ik voor? Waar loop ik tegen aan? Met mezelf bezig zijn en toch ook veel plezier hebben met elkaar. Met een vakvrouw die haar werk verstaat en iedereen aandacht geeft en mij bewuster heeft gemaakt van mijzelf en de vicieuze cirkel waarin ik zat. Met het bezoeken van natuurplekken waarvan je zegt: Wauw!                         Ik kan deze reis iedereen aanraden die verrast wil worden en met zichzelf aan de slag wil gaan om handvatten mee te krijgen voor je eigen leven. Ik wil de groep en Carin bedanken voor dit mooie avontuur.

 

Ik wil je nogmaals bedanken voor de ontzettend mooie tijd en ontwikkeling die ik heb mogen ervaren. Dankbaar. De hele reis, activiteiten, meditaties, wandelingen, vrije tijd, coachingsgesprekken is voor ieders behoeften en wensen zorgvuldig afgestemd.

 

Op reis onder begeleiding van Carin. We genoten van de fantastische natuur, meditaties, lekker eten, prachtige huis en tuin, fijne bevolking... kortom ... het ontbrak ons aan niets. Carin, heel veel dank, dat je ons "jouw" São Miguel hebt laten proeven, ruiken, bekijken, maar vooral hebt laten voe-len!

 

Het is echt verbazingwekkend wat de week en jouw behandeling met me heeft gedaan.                                   Ik ben een stuk lichter in mijn hoofd en mijn hart en ik kom vrolijk van mijn werk.                                               Ik vond het heel geweldig allemaal en ben ik heel gelukkig dat ik deze reis heb gemaakt. Dat ik het een en ander heb kunnen loslaten en ook met mijn werk voel ik me een stuk vrijer.

 

De persoonlijke coachingsgesprekken vond ik erg prettig. Hierover praten in de groep kan, hoeft niet, ik vond het fijn om dit persoonlijk met Carin te bespreken. Zo kwam ik weer een stapje verder in mijn bewustwordingsproces.

 

Het stroomt bij mij volop. Het was voor mij een bijzondere reis met vele inzichten. Heb mooie zielen ontmoet en ook echt mijzelf teruggevonden. Dank je wel hiervoor.

 

Jouw fantastische reis die je op de Azoren een mens laat maken.

 

Ik vind het heel bijzonder dat ik deze reis samen met jou heb mogen maken. Het is zo leuk te zien hoe je op dit eiland zo geniet en de vreugde breng je ook op mij over. Ik heb veel van je geleerd en ook leuke kanten van mijzelf herontdekt. Leuke deurtjes zijn open gegaan en "oude"minder leuke deurtjes op de sloop gegaan. Ik ga er de komende tijd mee aan de slag, want bij dit goede gevoel wil ik blijven. Dank voor alles.

 

Ontspanning, rust, Zen!

 

Ik heb het gevoel dat ik nog steeds aan het nagenieten ben. De waan van de dag heeft ook wel weer bezit van me genomen, maar als ik een moment tot mijzelf kom, dan kan ik de energie vanuit mijn voeten door mijn lichaam voelen stromen. De reis was voor mij een groot avontuur in het leren loslaten, vertrouwen, mijzelf en de anderen leren kennen en het prachtige eiland ontdekken. Dat alles onder jouw liefdevolle begeleiding. En ik stapte met meer gevoel en rust weer de thuiswereld in. Bedankt Carin en een dikke knuffel van mij!

 

De reis is uitstekend verzorgd. De accommodatie is schoon en stil, het eten is goed. Je hoeft als deelnemer een week lang niet na te denken, te plannen of te piekeren. Carin is de reisleider van de innerlijke reis en laat je ondertussen de mooiste plekken van de Azoren zien, een aanrader voor alleen reizenden. 

 

Tot in de puntjes verzorgd. Helemaal goed. Huggend, openheid, stralend, borrelend, in het NU. Deze meditatie- en natuurbeleving op de Azoren.

 

Genoten van de energetische behandelingen in de tuin! Met vogels en oceaangeluiden op de achtergrond, koel briesje erbij en na de behandeling ontspannen en relaxed .... een cadeau!

 

Een heerlijke plek, mooie tuin, goede locatie op het eiland om vanaf hier het eiland te ontdekken, fijne verschillende meditaties. Ik voel me meer bij mezelf, heb inzichten gekregen, ik mag er zijn!

 

Tijd voor mezelf! Rust, ontspanning, een lach en een traan, mezelf mogen en kunnen zijn. En met vele inzichten rijker naar huis. Volgend jaar weer!

 

Fantastisch mooi eiland, heb er erg van genoten. Eten, slapen alle mooie meditaties en de verzorging waren uitstekend. Ook ben ik heel blij met de behandeling die ik ondergaan heb en dit brengt me zo weer een stap verder op mijn pad.

 

Dit was mijn derde reis! En ik heb weer genoten van alles! Zoveel rust en ruimte en zo inzichtgevend.. het was weer heel fijn.