RECENSIES

 

2021

Wat heb ik genoten van de Azorenreis. Ik ben al een keer met Carin mee geweest. Toen ging de reis naar São Miguel. Daar is een leuk groepje ontstaan en hebben we al vrij snel besloten om nog een keer met dit groepje op reis te gaan. Dit keer naar Terceira en São Jorge. Prachtige natuur, mooie wandelingen en zwemmen in de oceaan. En wat ontzettend fijn dat Carin alles regelt. Totale ontspanning!

 

In september op reis geweest naar São Jorge met Carin. Het was mijn 3e reis en het was weer fantastisch. De reis is afwisselend en goed geregeld, vele inzichten gekregen en heerlijk tot rust gekomen. Ook hebben we heerlijk gegeten, er werd voor ons gekookt. Leuke trips gemaakt met een jeep, gezwommen in de Atlantische Oceaan. Het is echt een aanrader, ik zeg altijd een cadeautje voor jezelf. Carin, bedankt voor de gezelligheid en fijne momenten.

 

Blij en tevreden weer naar huis: de 'rugzak' iets lichter en mijn hart 'meer open'. Met mij 'landen' veel puzzelstukjes. Het leek wel of tijdens mijn/onze reis veel puzzelstukjes samen vielen. Ook de eerste week thuis na Pico, bleef het stromen: de creativiteit en inzichten. Veel om het komende jaar mee verder te gaan, te willen gaan. En wetende: volgende jaar de volgende 'reis'.

 

De Azoren en Carin worden in 1 adem genoemd...Haar professionaliteit in haar kunde, is een gebeuren om in te lijsten...Handvatten aangereikt krijgen in je bewustwording...Waar vertrouwen, luchtigheid en duidelijkheid hoog in het vaandel staan...Er is plaats voor een lach en een traan, zonder oordeel...Dit in combinatie met het overweldigende natuurschoon die de Azoren te bieden hebben..waant men zich in een APK voor jezelf...Carin, diepe buiging...Dank je wel! x


Het was een leerzaam verblijf op Pico met veel meditaties. Ik vond de meditaties goed en het voelen in mijn lichaam gaat nu ook beter. Met voor mij als hoogtepunt het wandelen over de lavavelden. 

 

Het was een heerlijke week op een mooi en puur authentiek eiland, São Jorge. Een combinatie van ontspannen en (thuis) loslaten, persoonlijke groei en nieuwe inzichten en ook gewoon genieten. Hoogtepunten waren het zwemmen in de oceaan vlakbij het huis, de inzichtvolle wandelingen, het aarden op de vulkaanbodem en de wandelingen van hoog naar laag door de fajãs tussen bloeiende blauwe hortensia's. Het heerlijke eten, dat heel puur was en lokaal bereid, was iedere avond een feestje. De week heeft me nieuwe energie gegeven en dichter bij mezelf gebracht. Het heeft me niet alleen de weg gewezen naar wie ik ten diepste ben, maar ook wat ik in de toekomst nog verder wil onderzoeken.

 

2020

Nog steeds ben ik aan het nagenieten van een prachtige week op São Miguel: van de overweldigende natuur met magische plekken, van het programma waarin er tijd en ruimte is om naar binnen te kijken, de kracht te ervaren van het hier en nu en de stilte. Van de lieve mensen en vooral van jou, Carin. Jouw deskundigheid, je aandacht en afstemming op ieder groepslid, de opbouw van de hele week en je liefde voor de Azoren. Een prachtig cadeau voor mezelf wat ik iedereen wens.

 

Wat een bijzondere week is dit geweest. Deze reis met alle mooie uitstapjes, het heerlijke eten en alle meditaties en oefeningen hebben mij zekerder gemaakt. Ik ga dit proberen vast te houden en vertrouw erop dat dit lukt. Ik had niet verwacht dat je mij op zoveel verschillende manieren mooie inzichten zou geven. Het allermooiste vind ik dat ik mezelf voorop heb gesteld en meer ben gaan voelen. Ik heb nog nooit zoveel gevoeld, denk ik ;), dankzij jou. Ik sta versteld dat ik zo geniet van stilte, de natuur en zoveel heb kunnen loslaten. Ik weet nu beter wie ik ben...en ga de uitdaging aan om dit verder te onderzoeken. Ik zal met veel plezier en een warm gevoel terugkijken op de mooie georganiseerde reis door jou! Superbedankt, Obrigada.

 

In een extreem hectische periode in mijn leven moest ik er echt even uit. Vrij impulsief heb ik toen een reis bij Carin geboekt. Inmiddels zijn we alweer een week terug en is ook de hectiek weer terug, met dit verschil dat ik heb kunnen opladen en er weer sta! Een aanrader (ook voor mensen die ‘gewoon’ een week voor zichzelf willen). Het was een fantastische week waarin ik weer bij mezelf gekomen ben en daarnaast veel van het eiland heb kunnen zien; het was heerlijk.

 

2019

Vorig jaar reisde ik voor het eerst mee, dit jaar nog een keer. Heerlijke eilanden om de frisse lucht op te snuiven, de oceaan om me heen en de eilanden leren kennen. Fijn om een energetische behandeling gedaan te hebben, deze heeft me meer rust en focus gegeven, ik voel me intern uitgerust en opgeruimd en begin steeds meer over bewustzijnsontwikkeling te begrijpen en mijn eigen proces hierin. Dank je wel dat je mij meer en meer het licht laat zien.

 

Nu, na twee weken terug van de reis, voel ik me nog steeds rustig en goed in mijn lijf. De energie van de Azoren stroomt nog steeds. Ik krijg nog steeds inzichten, leer mijzelf beter begrijpen, laat mijn gevoel meer toe en neem meer tijd voor mijzelf. Dat wat is mag er zijn. Ik wil je bedanken voor je begeleiding en voor de mooie reis.

 

Deze reis ben ik begonnen met de insteek van ontspanning, genieten van de omgeving en de natuur, en fijn om jou als persoon in mijn buurt te hebben. Jouw energie geeft mij veel kracht. Door de dagen heen heb ik toch weer veel geleerd over mijzelf: om mezelf af te schermen en dicht bij mezelf te blijven. Vooral de stiltes hebben mij goed gedaan. Ik ben heel blij met je programma-opzet en je begeleiding, je inleving, je kunde en kennis van het mens zijn. Inspirerende vrouw ben je. Bedankt voor dit alles.

 

Elke dag was het een verassing waar we heen gingen. Vaak op locatie deden we even een meditatie of een oefening zodat we echt in het moment leefde. De natuur is overweldigend mooi en magisch. Het was ook een innerlijke reis waarbij ik elke dag dichter bij mijn eigen gevoel ben gekomen. Ik vond het heel bijzonder dat je in één week tijd zo’n groei doormaakt en tot inzichten in jezelf komt.

 

Ik heb het gevoel dat ik nog steeds aan het nagenieten ben. De waan van de dag heeft ook wel weer bezit van me genomen, maar als ik een moment tot mijzelf kom, dan kan ik de energie vanuit mijn voeten door mijn lichaam voelen stromen. De reis was voor mij een groot avontuur in het leren loslaten, vertrouwen, mijzelf en de anderen leren kennen en het prachtige eiland ontdekken. Dat alles onder jouw liefdevolle begeleiding. En ik stapte met meer gevoel en rust weer de thuiswereld in. Bedankt Carin en een dikke knuffel van mij!

Dit jaar ben ik voor de 2e keer mee geweest, dit jaar naar Pico en Faial. Ik heb weer een heerlijke week gehad, goed verzorgd en echt een cadeau voor jezelf. De meditaties en uitstapjes zijn heel fijn. Ik ben weer tot vele inzichten gekomen en ga volgend jaar zeker weer mee met Carin. 

 

Een ontdekkingsreis met vele verrassingen! Erachter komen: Wie ben ik eigenlijk? Waar sta ik voor? Wat zijn de dingen waar ik tegen aanloop? Dicht bij je gevoel komen, en dingen die je bij jezelf niet ziet, daar inzicht in krijgen. Met handreikingen om thuis verder aan de slag te gaan. Carin is een vakvrouw die haar werk verstaat. Ik wil de groep en Carin bedanken voor dit mooie avontuur.

 

Geaard voelen is het eerste wat bij me opkomt bij deze prachtige retraite, waarbij ik koos voor de individuele coachingsreis. Ik kwam naar de Azoren om wat tijd voor mezelf te hebben, om het eiland te leren kennen, om yoga te doen en om te ontdekken wat ik Echt wil. Nu, aan het einde van mijn reis kan ik zeggen dat deze boven verwachting was. Carin is een fijn persoon, erg toegewijd aan de eilanden en een fantastische gids. Het speciale van deze retraite voor mij is zeker het energetische werk wat Carin aanbiedt. Het is dan ook een samensmelting van excursies naar de mooiste plekken, samenzijn, inspirerende gesprekken en energetisch werk: een reis naar jezelf. Aan het einde van deze week voel ik diepe ontspanning, gegrond en vol positieve energie. Ik weet nu welke weg ik wil gaan in mijn leven! Dank je wel voor alles! Ik kom terug en hoop dat vele anderen deze ervaring met Carin op de Azoren zullen ervaren.

 

Totale flow, vol verrassingen, liefde en verzorging. Een heerlijke reis naar jezelf en tegelijkertijd op een prachtig eiland.

 

De reis is uitstekend verzorgd. De accommodatie is schoon en stil, het eten is goed. Je hoeft als deelnemer een week lang niet na te denken, te plannen of te piekeren. Carin is de reisleider van de innerlijke reis en laat je ondertussen de mooiste plekken van de Azoren zien, een aanrader voor alleen reizenden. 

 

2018

Ik vind het heel bijzonder dat ik deze reis heb mogen maken. Het is zo leuk om te zien hoe jij op dit eiland zo geniet en die vreugde breng je ook op mij over. Ik heb veel van je geleerd en ook de leuke kanten van mijzelf ontdekt. Er zijn leuke deurtjes in mij open gegaan en wat "oude" vervelende deurtjes op de sloop gegaan. Ik ga er mee verder, want bij dit goede gevoel wil ik blijven. Nogmaals dank voor alles.

 

Ik wil je nogmaals bedanken voor de ontzettend mooie tijd en ontwikkeling die ik heb mogen ervaren. Dankbaar. De hele reis, activiteiten, meditaties, wandelingen, vrije tijd, coachingsgesprekken is voor ieders behoeften en wensen zorgvuldig afgestemd.

 

Het stroomt bij mij volop. Het was voor mij een bijzondere reis met vele inzichten. Heb mooie zielen ontmoet en ook echt mijzelf teruggevonden. Dank je wel hiervoor.

 

Fantastisch mooi eiland, heb er erg van genoten. Eten slapen alle mooie meditaties en de verzorging waren uitstekend. Ook ben ik heel blij met de behandeling die ik ondergaan heb en dit brengt me zo weer een stap verder op mijn pad.

 

Ik kijk met heel veel plezier en een fijn gevoel terug op de week die we samen mochten beleven met jou en de anderen. Het is echt verbazingwekkend wat de week en jouw behandeling met me heeft gedaan. Ik ben een stuk lichter in mijn hoofd en mijn hart en ik kom vrolijk van mijn werk. Ik ben heel gelukkig dat ik deze reis heb gemaakt en dat ik het een en ander heb kunnen loslaten en ook met mijn werk voel ik me stuk vrijer.

 

Het was heel fijn om aan jouw hand mee te lopen over de eilanden en de weg naar binnen. De natuur is overweldigend. Kracht gevoeld van de oude vulkanen.

 

Deze reis heeft mij veel gebracht. Meer inzicht in mijzelf, ontdekken wat ik leuk vind en wat voor mij belangrijk is. De bevestiging dat het goed is hoe ik ben. Te laten komen zoals het gaat.

 

Een bijzondere ervaring, genieten van de natuur, Zen worden, bewust worden van je lichaam, ontspannen zijn. Het eiland en de bezienswaardigheden zijn prachtig.

 

Dit was mijn derde reis. Weer erg genoten van alles. Volgend jaar graag weer.

 

2017

Een reis om in te lijsten. Om een ieder "jouw" eiland te laten beleven en vooral  te laten "voe-len".  Heel veel dank voor dit prachtige avontuur.

 

Het eerste wat bij me opkomt bij deze reiservaring, is jouw enthousiasme en de fijne energie om je heen. Je kennis van het eiland, het respect voor de leefwijze van de mensen. Je inlevingsvermogen in hen en in de deelnemers van de reis. De organisatie was top. Ik heb volledig mijzelf kunnen zijn, met voldoende tijd en ruimte voor mijzelf, waar ik regelmatig behoefte aan heb. Vele inzichten gekregen door o.a. de meditaties, stiltemomenten en onze gesprekken. Daarnaast ontzettend genoten onze rondritten naar de prachtigste natuurplekken. Dank je wel, het was geweldig.

 

Ik was wat huiverig om met een groep op reis te gaan. Had dit nooit eerder gedaan. Het was geweldig. Er was veel ruimte voor jezelf en respect voor elkaar. Dit maakte dat ik me veilig en vrij voelde om te zeggen wat ik wilde. En ook om in stilte te zijn, als ik geen zin had in een gesprekje. Ik heb genoten. Ontspannen met rust in lichaam en hoofd naar huis. Een heerlijke reis voor jezelf.

 

Zoals jij een mens een mens kan laten zijn en voelen op dit eiland.

 

Ik heb genoten van de energetische behandeling in de tuin, met het geluid van de oceaan op de achtergrond, windje op mijn huid, vogelgeluiden dichtbij, geur van bloemen en planten. Heerlijk.

 

Open, stralend, huggend, in het hier-en-nu op dit prachtige eiland!

 

De reis was uitstekend verzorgd. Prachtig huis, heerlijke tuin. Passende meditaties bij het huis en onderweg. Yoga in de tuin, heerlijk verzorgde maaltijden, walvissen - en dolfijnen spotten, wandelingen. Met naast de huilmomenten ook veel plezier en lol met elkaar. Een aanrader!

 

 

Unieke reizen en retraites naar de unieke Azoren