RECENSIES

 

De reis was geweldig... Alles tot in de puntjes verzorgd met een prachtige locatie met uitzicht op de zee .... Grote tuin rondom het huis, overweldigende natuur, heerlijk eten, lol, yoga, meditaties, geisers, walvissen, dolfijnen. Een week helemaal voor jezelf op dit mooie eiland, om nooit meer te vergeten.

 

Mijn eerste keer met een groep op reis. Ik was wat huiverig voor het groepsgebeuren, wat niet mijn ding is. Het tegendeel heb ik ervaren: zoveel ruimte voor mezelf, kunnen zijn wie ik ben, niet hoeven aanpassen, ieder in zijn waarde laten. Best gespannen voor de reis heen, en terug met rust, ontspanning en zo mezelf. Een geweldige ervaring!

 

Wat heb ik genoten van deze reis: een echt cadeau! Een totale belevenis van het prachtige eiland. Van excursies naar prachtige natuurplekken, tot heerlijk eten bereid door de Azoriaanse buurvrouw. En daarnaast yoga in de tuin en meditaties door Carin.

 

Op reis onder begeleiding van Carin. We genoten van de fantastische natuur, meditaties, lekker eten, prachtige huis en tuin, fijne bevolking... kortom ... het ontbrak ons aan niets. Carin, heel veel dank, dat je ons "jouw" São Miguel hebt laten proeven, ruiken, bekijken, maar vooral hebt laten voe-len!

 

Jouw fantastische reis die je op de Azoren een mens laat maken.

 

Tot in de puntjes verzorgd. Helemaal goed. Huggend, openheid, stralend, borrelend, in het NU. Deze meditatie- en natuurbeleving op de Azoren.

 

Tijd voor mezelf! Rust, ontspanning, een lach en een traan , mezelf mogen en kunnen zijn. En met vele inzichten rijker naar huis. Volgend jaar weer!