OVER MIJ

 

Mijn naam is Carin van der Wijk, geboren 27-02-1963.                                                                                         

Na 23 jaar werkzaam geweest te zijn als logopedist, volgde ik de 4-jarige opleiding tot Energetisch integraaltherapeut en meditatiecoach. En werd Praktijk Zeestroom geopend.

Hier begeleid ik mensen individueel bij hun bewustwordingsproces en persoonlijke groei.

Ook worden workshops en cursussen aangeboden (o.a. meditatie, hooggevoeligheid, wandelingen, intuïtieve ontwikkeling). Meer informatie vind je op onderstaande website.

MIJN CONNECTIE MET DE AZOREN

35 jaar geleden heb ik een bijzondere reis gemaakt. Ik mocht een jaar leven en werken op de Azoren. Acht van de negen eilanden heb ik bezocht. São Miguel was mijn verblijfplaats voor dat jaar.

 

Als beginnend logopedist was mijn taak logopedische hulp te bieden aan de kinderen. Met een paramedisch team hebben we leerkrachten en kinderen kunnen begeleiden met mooie resultaten.
Wat een bijzonder jaar is dit geweest. Veel gezien, geleerd, beleefd. En wat voelde het goed hier te zijn.

 

In 2016 heb ik het eiland weer bezocht. Het kriebelde al een tijdje: hoe zou het er nu zijn, hoe zal ik het nu ervaren?
En ineens was de reis geboekt. Samen met een vriendin het eiland verkend, herkend, herinnerd. De Portugese taal weer opgehaald, wat zo prettig is in het contact met de lokale bevolking.

 

En wat ik toen, nu 35 jaar geleden, gevoeld heb.. niet bewust, voelde ik nu heel bewust. De energie van dit eiland is bijzonder! Hier wil ik mensen van bewust maken en met mijn retraite- en natuurreizen naar toe laten komen.

 

Inmiddels zijn er 11 reizen naar São Miguel geweest, in mei en september 2017, in mei, juni, september, december 2018, april, juni, juli, november 2019 en in februari 2020. Met prachtige mensen en mooie ervaringen. Wat heerlijk om dit te kunnen bieden aan diegenen die de Azoriaanse natuur en hun ware natuur willen beleven.

 

Om nog meer te mogen aanbieden bezocht ik in februari 2018, samen met een vriendin, de eilanden Pico en Faial. Genoten van alles wat op ons pad kwam. En een programma gemaakt voor een prachtige nieuwe reis die we in september 2018 en september 2019 met fijne mensen hebben beleefd.

 

In februari 2019 reisden we naar het eiland São Jorge, om ook hier een mooi reisplan op te mogen zetten. En dat is gelukt! In 2020 stonden de eerste reizen naar dit eiland gepland en in juli 2021 heeft de eerste reis naar dit prachtige eiland plaatsgevonden.

 

Alle reizen met dezelfde intentie, zoals rust-stilte-ontspanning-genieten-bewustwording-bezinning-transformatie, en  allen met een andere inhoud en thema. Welk thema dat is, hoor je tijdens de reis. Over de inhoud lees je meer bij de betreffende reizen.

 

De reizen brengen veel moois waar ik dankbaar voor ben.

Ik geniet intens van het met elkaar beleven van de natuur in combinatie met de rust, ontspanning en stiltemomenten. Het gevoel van verbondenheid. Met daarbij het aanbieden van meditaties, overdragen van kennis, het ervaren wat de energetische behandelingen brengen, het aanreiken van praktische tips en tools voor in het dagelijks leven.

Het geeft mij zoveel voldoening te zien hoe de deelnemers de reis starten en weer naar huis gaan. Ontspanning in hoofd en lichaam, ruimte en inzichten rijker, blijheid, tevredenheid, dankbaarheid.

                      

Reis en beleef je ook mee?

 

 

Unieke reizen en retraites naar de unieke Azoren