OVER MIJ

 

Mijn naam is Carin van der Wijk, geboren 27-02-1963.

Na 23 jaar werkzaam geweest te zijn als logopedist, volgde ik de 4-jarige opleiding tot Energetisch integraaltherapeut en meditatiecoach. En werd Praktijk Zeestroom  geopend.

Hier begeleid ik mensen individueel bij hun bewustwordingsproces en in groepen bied ik cursussen en workshops aan ( o.a. Mindfulness, Meditatie, Hooggevoeligheid, Wandelingen, Intuïtieve Ontwikkeling).     Meer informatie vind je op:

MIJN CONNECTIE MET DE AZOREN

32 jaar geleden heb ik een bijzondere reis gemaakt. Ik mocht een jaar leven en werken op de Azoren. 8 eilanden heb ik bezocht. São Miguel was mijn verblijfplaats voor dat jaar. Als beginnend logopedist was mijn taak logopedische hulp te bieden aan de kinderen daar. Met een paramedisch team hebben we leerkrachten en kinderen kunnen begeleiden met mooie resultaten.
Wat een bijzonder jaar is dit geweest. Veel gezien, geleerd, beleefd. En wat voelde het goed hier te zijn.

 

In 2016 heb ik het eiland weer bezocht. Het kriebelde al een tijdje: hoe zou het er nu zijn, hoe zal ik het nu ervaren?
En ineens was de reis geboekt. Samen met een vriendin het eiland verkend, herkend, herinnerd. De Portugese taal weer opgehaald, wat zo prettig is in het contact met de lokale bevolking.

 

En wat ik toen, nu 32 jaar geleden, gevoeld heb.. niet bewust, voelde ik nu heel bewust. De energie van dit eiland is bijzonder! Hier wil ik mensen van bewust maken en met mijn meditatie- en natuurreis naar toe laten komen.

 

Inmiddels zijn er 5 reizen naar São Miguel geweest , in mei en september 2017 en in mei, juni en september 2018. Met prachtige mensen en mooie ervaringen. Wat heerlijk om dit te kunnen bieden aan diegenen die de Azoriaanse natuur en hun ware natuur willen beleven.

 

Om nog meer te mogen beleven bezocht ik in februari van dit jaar, na 33 jaar, samen met een vriendin de eilanden Pico en Faial. Genoten van alles wat op ons pad kwam.. En een programma gemaakt voor een prachtige nieuwe reis die we in september met een groep fijne mensen hebben beleefd.

 

Met als gevolg.... nieuwe reisdata voor 2019 voor beide reizen! Reis je mee?