RECENSIES GROEPSRETRAITES                                           

 

2023

Nu, na 2 jaar denk ik nog vaak aan de retreat op de Azoren en wat een positief effect dat heeft gehad op mijn Leven.

 

Echt een aanrader! Wat een prachtig cadeau aan mezelf. Een heel goed programma met veel afwisseling van verblijf in het huis tot de hoogtepunten van het eiland. De natuur was mooier dan ik had verwacht. Een echt paradijs. Een fijne groep, heerlijk eten en een eigen kamer om af en toe even terug te trekken. Twijfel niet langer en meld je aan!


Afgelopen september (2023) nam ik voor het eerst deel aan de Azoren beleving, met als thema ‘loslaten’. Het werd een prachtige en onvergetelijke beleving. 8 dagen met jezelf op pad en aan het werk, in de stilte van de haast paradijselijke natuur is een waardevol cadeau aan jezelf. Voor mij was de combinatie van een zeer goed op elkaar afgestemd en inhoudelijk perfect verzorgd en begeleid programma en tóch ook vakantie en het prachtige Sao Miguel ontdekken, heel passend. Geweldig. Carin is een fijn en warm mens, kundig en met een scherp oog voor iedereen. Ik heb me zeer welkom, gezien en ook uitgedaagd gevoeld. Uitgedaagd om soms buiten de comfortzone te gaan. Het heeft me veel gebracht! Heel erg bedankt voor de geweldige beleving!

 

De reden waarom je kiest voor De Azoren beleving maakt niet uit, uiteindelijk word je meegenomen in je eigen reis van (paradijselijk) genieten, sterker worden en met je voeten op de grond keuzes maken. Even loslaten terwijl je door Carin wordt meegenomen om te leren kijken naar jezelf en de natuur. Even geen gedoe maar verwend met goed eten, gesprekken en stilte in het prachtige Azoren. Het werkt als een tierelier 😊

 

Wat een fantastische week op São Miguel!
Ondergedompeld worden in de schoonheid van de natuur van de Azoren, de vulkanen, de Atlantische oceaan, temidden van een fijne groep gelijkgestemden, met de liefdevolle begeleiding van Carin. Wat wil je nog meer? Een onverwacht groot cadeau was voor mij dat ik een extra stukje herstel mocht beleven mbt mijn niet aangeboren hersenletsel en overprikkelingsklachten. Niet verwacht dat deze reis mij dit ook nog zou brengen. Ik leerde nl. van Carin minder in mijn hoofd te zitten en beter te aarden. Hierdoor kon ik aan het eind van de week het hele programma meedoen en hoefde ik 's middags niet meer te rusten. Thank you so much! 🙏🙏

 

Carin is een zeer professionele energetisch therapeut. Bewuste opzet van het programma, begeleiding op groepsniveau en individueel vakkundig. De innerlijke reis was intens. De combinatie met de krachtige energie van de Azoren en indrukwekkende schoonheid van het eiland Sao Miguel zorgt voor nog meer doorvoelde verdieping. De keuzes in het programma die je natuur laat ervaren zijn ondersteunend aan het proces en thema van de week. Het programma ontvouwt zich voor de deelnemer aan deze reis. Daarmee werd voor mij bereikt dat ik me eraan kon overgeven en zonder verwachting kon beleven. De focus van de reis ligt op het energetisch werk in combinatie met de beleving van het prachtige eiland Sao Miguel. Gastvrijheid en verzorging krijgt weinig aandacht. De groep en ieder groepslid draagt hier zelf aan bij. Omdat ik uit de dienstverlening kom zie ik kansen om op een hele eenvoudige manier de beleving ook op dat niveau intenser te maken. Ik heb een prachtige en waardevolle reis gemaakt. Verrijkend op meerdere niveaus.

 

De retraite met Carin op het eiland Faial was geweldig en overtrof alle verwachtingen. Wij voelden ons meteen GEZIEN door haar. Ze is een geweldige professional, zeer goed geïnformeerd en in staat om complexe en diepgaande concepten effectief uit te leggen en te vereenvoudigen. Het allerbelangrijkste: ze is een aardig, leuk, warm en geweldig persoon. Ze verwelkomde ons met warmte, vriendelijkheid en geduld terwijl ze ons meenam op een reis om contact te maken met onszelf, omringd door de prachtige en unieke landschappen van de Azoren-eilanden. De accommodatie die ze voor ons reserveerde was simpelweg perfect: een prachtige cocon. Elke dag was een verrassing en een nieuwe ontdekking in onszelf en in de omgeving. Elke plaats die we bezochten werd gevuld met zoveel betekenis en magie dankzij de activiteiten die Carin voor ons voorbereidde en organiseerde. Het is zeker niet eenvoudig om in enkele woorden de diepte van wat we hebben meegemaakt en de dankbaarheid die we voelen samen te vatten. We hebben zoveel meegemaakt en zoveel geleerd en de impact van haar werk in zo’n korte tijd is heel groot. We hebben nu “onze Carin-stem” in het hoofd elke keer dat de monkey mind het overneemt: “Voel de voeten”. Onnodig te zeggen dat we al nadenken over onze volgende retraite met Carin.

 

Dank je Carin, voor deze prachtige week op São Miguel. Heerlijk, alles loslaten, de stiltes tijdens wandelen in de bergen. De mooie uitzichten, de oceaan voelen. De afwisseling van meditatie, sessies, yoga, dans en veel lachen. De warme uitstraling en professionele begeleiding van Carin heeft me weer een stukje verder bij mezelf gebracht. Een mooie week vol ervaringen waar ik met blijdschap op terug kijk.


Ik ben in juni voor de 4
e keer naar de Azoren geweest, ditmaal voor de 2e keer op het grootste eiland São Miguel. De reizen die Carin organiseert zijn voor mij heel bijzonder. Deze keer was hij heel intensief, maar uiteindelijk heerlijk, vele inzichten gekregen en heerlijk relaxed en uitgerust terug naar de hectiek van Nederland. Kijk er alweer naar uit om volgend jaar weer een reis te boeken. Carin bedankt.

 

Ik ben in juni meegegaan met Carin en de fijne groep die er was op reis op São Miguel. Mijn ervaring is heel positief. Carin is heel vriendelijk en heeft oog voor je persoonlijke stuk gedurende de reis. Ze is duidelijk in wat je kunt verwachten en het leuke is dat je vaak niet weet wat er gaat komen. Idee is om in het hier en nu te zijn en dat werkt! Door de rust kwam er bij mij veel onrust van de periode ervoor naar boven, en de begeleiding van Carin hielp. Naast tot mijzelf komen heb ik interessante nieuwe dingen geleerd, zoals over mijn sterrenbeeld en heb ik daarnaast een hele mooie healing gehad. Al bij al raad ik de Azoren beleving 100% aan. 


São
Jorge is het 3e eiland dat ik beleef onder begeleiding van Carin en de 4e reis die ik maak. Inmiddels dus een grote fan van de manier waarop Carin de reizen op de Azoren vorm geeft en begeleidt. Ik ervaar dat ieder eiland weer op een andere manier inspireert en ondersteunend is voor de coaching die Carin geeft op persoonlijke vraagstukken. De combinatie van yoga, meditatie, coaching en natuurbeleving heb ik ook nu weer als erg fijn ervaren. Ik kom hiermee goed tot mezelf en mijn gevoel. Een lach en een traan doet weer stromen wat vastgelopen was. Doordat Carin de groepen klein houdt is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Dit alles in een heel fijn huis, waar ruimte is om samen te zijn maar ook gelegenheid om je terug te trekken. Dankjewel Carin! Muito obrigado!

 

Ik ben naar de Azoren vertrokken met een gerust hart, iets heeft mijn aandacht getrokken om deze reis te boeken. Mooie natuur, rust, relax, zee, … maar ben toch met meer dan dat naar huis terug vertrokken. Heb meer kennis gekregen over hoe ik meer met mijn gevoel keuzes kan maken, i.p.v. met mijn denken. Het alledaagse leven neemt je mee in zijn sleur en juist daarom is het nodig de dagelijkse cadans te ontspringen en meer in ons IK gevoel te komen. Weet altijd heel goed wat ik niet wil … en door jouw coaching gedurende de week, weet ik meer wat ik zeker wil. Je persoonlijke coaching in een kleine groep geeft ook veel meerwaarde voor ieder van ons. Dank je wel voor de fantastische week en heb het buikgevoel dat we elkaar gaan terug zien op één van de andere eilanden :-).

 

De prachtige reis naar São Miguel heeft m'n verwachtingen overtroffen! Ik was op zoek naar een combi van enerzijds het moois en bijzonders van het eiland ontdekken en tegelijkertijd genoeg ruimte voor mezelf/ rust ervaren. Dit was perfect in balans tijdens deze reis! Als kadootje kwam daar nog de warme en kundige begeleiding van Carin bij, die heel scherp waarneemt waarin je nog verder zou kunnen groeien als je dat wilt. Ik ben met mooie, rake inzichten huiswaarts gekeerd, inclusief tools hoe ik hier in de dagelijkse praktijk verder vorm aan kan geven. Ook de prachtige plekken die we hebben bezocht zijn onvergetelijk! Deze reis krijgt zeker een speciaal plekje in m'n hart! :)


Nu bijna weer een week thuis terug denkend aan mijn retraite reis op het eiland Saõ Jorge. Kan ik zeggen dat dit een mooie maar ook zeker een leerzame week voor mij geweest. Carin wist mij op de goede weg te helpen door mij te begeleiden en steun te bieden wanneer dit nodig was. Het hebben van een eigen slaapkamer is fijn geweest om mij daar zo nu en dan in terug te kunnen trekken. Ik ging met stress heen en kwam ontspannen en geaard weer terug met heel wat zelfkennis. Ik ben mezelf dankbaar dat ik dit heb mogen doen.


Zonder verwachtingen ging ik voor het eerst op retraite. Het was voor mij een unieke en hele waardevolle ervaring. Ik werd super fijn ontvangen en voelde me meteen op mijn gemak. De locatie was prachtig en rustgevend. Ondanks ik met een groep was, was er veel persoonlijke aandacht. Die combinatie vond ik heel fijn. Een mooie balans tussen rust, activiteit, bewustwording en een vleugje humor. Ik heb er meer uitgehaald dan ik van te voren had gedacht en heb hier nog dagelijks profijt van.


Een prachtig eiland met haar bijzondere landschap en mooie natuur mogen ontdekken op een bijzondere en mooie manier met en door Carin. Carin heeft "de" 4 elementen die op São Miguel overduidelijk en sterk aanwezig zijn prachtig verwerkt in de activiteiten waar ze je vol overgave en passie in meeneemt. Een waardevolle week met veel nieuwe inzichten en gewaarwordingen die je verder helpen in je eigen proces. De manier waarop Carin je op een toegankelijke, veilige en enthousiaste manier meeneemt in je bewustwordingsproces en in het "nu" is gewoon top. Mijn eerste ervaring met een reis zoals deze en ik ben een grote stap dichterbij mijzelf gekomen.......dat voelt heel goed. Ontzettend bedankt Carin.....je bent een topper!

 

2022

Azoren retraite- en natuurreis, São Miguel. Totaal uitgeblust begon ik aan deze 1-op-1 retraite met Carin. Ik had geen verwachtingen wat voor mij opmerkelijk is. Net zoals loslaten en in het moment zelf blijven. Dat laatste bleek in eerste instantie moeilijker dan gedacht. Maar de combinatie van persoonlijke aandacht afgewisseld met tijd voor mijzelf en wandelingen in de prachtige natuur zijn voor mij een perfecte oplossing gebleken. Carin heeft mij op een heldere en simpele manier doen inzien wat ik maar niet inzag. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik me beter kan focussen, dat mijn energie weer is gaan stromen. Dat ik sinds tijden weer mooie en sterke gevoelens heb kunnen ervaren. Gevoelens die ik al een hele tijd kwijt was. De pretoogjes van Carin, haar geduld en aandacht in combinatie met de pracht EN kracht van het eiland zijn een aanrader voor iedereen.  


Mijn verblijf op Terceira van de Azorenbeleving heeft me zo goed gedaan. De meditaties 'gleden' naar binnen terwijl we buiten op het strand aan de oceaan zaten. Inzichten werden duidelijk voor me omdat Carin de goede vragen stelde op het juiste moment. De overweldigende pure natuur van het eiland, waarbij cultuur en landbouw prachtig samen gaan, heeft er toe bijgedragen dat alles klopte. Het hotel was prima in zijn eenvoud. En dan nog als toegift de vriendelijke en behulpzame inwoners. Terceira, een eilandje zomaar midden in de verre oceaan; wat een belevenis. Thuisgekomen heb ik een scherper beeld (van binnen en van buiten) en lijken de kleuren intenser. Dank je wel Carin, dat je me weer eens begeleid hebt met jouw bevlogenheid en humor om dit te ervaren en verder te doen gaan.

 

Perfect! Ik heb echt genoten van de retraite op São Miguel en ik kijk ernaar uit om ooit nog een retraite op een andere locatie bij te wonen!


Geweldige ervaring op een prachtige plek. De Azoren vormen een prachtig en adembenemend decor voor Carins bemiddelingsretraite. Carin zorgt voor een prachtig huis met privékamers, informatieve inzichten over het eiland en goede begeleiding tijdens de bemiddeling. De reis omvat veel van de bezienswaardigheden en de geweldige uitzichten van de Azoren!

 

De week op São Jorge was puur (be)leven: nieuwe inzichten, andere gezichtspunten, mooie gedichten en meditaties, persoonlijke aandacht met als basis het terug kunnen vallen op en in de prachtige natuur van het eiland, hierin te dwalen, te wandelen, te zwemmen en te kijken naar de eindeloze oceaan. Het was gemakkelijk me te verbinden met het eiland, José met zijn heerlijke eten, zijn prachtige tochten en zijn fijne huis en wij als groep samen lachen, samen delen. Het was fijn. 

 

Ik heb echt genoten van de hele mooie reis naar de Azoren, naar São Jorge. Ik voel me nu thuis nog steeds goed geaard en in mijn kracht. Zo fijn allemaal. Ik hou mijn energie nog lekker dicht bij mij en ja, het heeft me weer veel gebracht. Niet alleen mooie foto's maar ook veel inzichten. Dikke knuffel.

 

Voor mij is een Azorenreis met Carin een totaalpakket aan cadeautjes voor mezelf: van de natuurbeleving, persoonlijke ontwikkeling tot ontzorging. Daarnaast geniet ik tijdens de groepsreis van het ontmoeten van nieuwe mensen en voel mij ook vrij mij terug te trekken. Het is dit jaar mijn 3e reis geweest en ben mijn spaarpot al weer aan het vullen voor de volgende.

 

Ik kwam hier naartoe, erg voetonbewust, en zonder verwachting, maar wel uitgeblust. Het laten gebeuren dat was mijn besluit, niet echt mijn karakter, maar het moest er toch uit. Dus liet ik maar los van het dagelijks  bestaan, en liet me dat alles maar braaf ondergaan. Van voetonbewust naar manier van ontspannen. Of ik het ga vertellen, thuis aan de stoere mannen? Dat lijkt me niet nodig, maar ik weet de weg, naar het beter ontspannen, dat is wat ik je zeg. Ik bedank jullie allen voor het liefs en plezier, dat de kaars maar blijft branden, is de wens van mij hier. En toeval bestaat niet, is hier het geloof, dus wie weet toch tot weerziens, waarop ik mijn kaarsje hier doof.

 

Azorenretreat São Miguel. Deze 8 dagen zijn een combinatie van adembenemende natuur, rust, stilte, fijne gesprekken, diep(er) in jezelf gaan en inzichten. Ook het huis waar wij verbleven was fijn, ruimtelijk en schoon met een uitzicht over de oceaan en een grote tuin om, onder de sterrenhemel, tot rust te komen of lekker van de zon te genieten. Bij Carin voel je je meteen op je gemak. Haar fijne, positieve en kalme energie hebben mij enorm geholpen. Deze week was heerlijk en achteraf gezien precies wat ik nodig had. Ik ben weer opgeladen en vol energie en nieuwe inzichten naar huis gegaan. Ik kijk al uit naar de volgende reis. 

 

Deze retreat is niet zomaar een retreat, maar een reis naar jezelf mogelijk gemaakt door Carin haar warme persoonlijkheid, haar goede begeleiding en inzicht, mooie tripjes naar de prachtige natuur op de Azoren en de bij de locatie passende meditaties. Ook de 1 op 1 sessies die je kunt boeken met Carin brengen je nieuwe inzichten en zorgen dat je beter kunt voelen in plaats van steeds maar denken. Na deze reis kom je uitgerust, dicht bij jezelf en met nieuwe inzichten en handvatten weer thuis.


Geweldige reis om dichter bij jezelf en het moment te zijn. Ik vond het fijn dat er een structuur was voor elke dag waarin ook ruimte was voor vrije tijd. Hoe deze reis is opgezet is het makkelijker om dichter bij jezelf en de aarde te komen. Ik vond het heel fijn dat er weinig tot geen afleidingen waren en dat alles erop gericht was om meer in het moment terecht te komen. De begeleiding was hierin ook duidelijk en aangenaam. Carin, de begeleider, bezit ook over veel wijsheid die je echt kunnen helpen op je innerlijke reis met praktische tips waar je echt wat aan heb op deze reis en ook daarna in het leven! Ook het reizen in een groep met gelijkgestemde mensen voelde heel veilig en helend. En het eiland zelf en alles wat we hebben mogen zien hebben mijn verwachtingen overtroffen! Ideale mix tussen activiteiten en ontspanning. Ook vond ik het fijn dat er ruimte was om ook in je eigen energie te zijn, iedereen had namelijk wel lekker zijn eigen plekje. Het vegetarische eten was wel iets beperkter op het eiland vooral in restaurants maar ik heb er prima mijn weg in kunnen vinden. Qua de reis zelf hou er wel rekening mee dat je met de activiteiten met een groep bent, ik merkte soms dat ik daar dan een beetje afhankelijk van was en dus niet mijn eigen weg kon gaan.

 

Toen ik aankwam op het prachtige eiland São Miguel wist ik niet wat mij een week lang te wachten stond. Ik boekte deze retreat omdat wist dat ik zoiets nodig had. Ik ben enorm dankbaar dat ik het heb gedaan en Carin heb mogen ontmoeten. Ze is een fantastische vrouw! Haar energie en toegankelijkheid hebben mij enorm geholpen om een innerlijke reis te maken. Dankzij Carin heb ik eindelijk leren VOELEN. De reis is door haar heel goed georganiseerd. Van slapen, eten, workshops, vervoer en activiteiten. Je hoeft als reiziger nergens aan te denken. Via deze weg wil ik je nogmaals bedanken Carin. Dankzij jou heb ik nieuwe inzichten gekregen die ik nu kan toepassen in mijn dagelijkse leven. Bedankt dat ik met jou kon praten wanneer ik daar behoefte aan had.

 

2021

Wat heb ik genoten van de Azorenreis. Ik ben al een keer met Carin mee geweest. Toen ging de reis naar São Miguel. Daar is een leuk groepje ontstaan en hebben we al vrij snel besloten om nog een keer met dit groepje op reis te gaan. Dit keer naar Terceira en São Jorge. Prachtige natuur, mooie wandelingen en zwemmen in de oceaan. En wat ontzettend fijn dat Carin alles regelt. Totale ontspanning!


Het was weer een bijzondere week met Carin en medereisgenotes op de Azoren. Dit keer bezochten we de eilanden Terceira en Sao Jorge. 6 vluchten, 4 dames, 2 eilanden, 2 kapotte jeeps, 1 chauffeur, 1 oceaan, 1 heftige bergafdaling. Zwemmen in de oceaan, natuurbaden, heerlijke geuren van kruiden en overal bijzondere bloemen en planten, regen, zon, wolken, wind, verblijf in huis met uitzicht over de oceaan en verwend door plaatselijke kok, mediteren, nieuwe visgerechten uitproberen, rust, loslaten, genieten van de prachtige natuur, en als kers op de taart jezelf opnieuw ontdekken! Terug in Nederland is de innerlijke reis voor mij nog steeds bezig. Ik vaar veel meer op mijn gevoel dan voorheen en laat mij niet meer door angsten of negatieve gedachtes tegenhouden. Hierdoor heb ik de stap naar ander werk eindelijk durven te zetten. Nogmaals dank aan Carin voor de goede verzorging. 

 

In september op reis geweest naar São Jorge met Carin. Het was mijn 3e reis en het was weer fantastisch. De reis is afwisselend en goed geregeld, vele inzichten gekregen en heerlijk tot rust gekomen. Ook hebben we heerlijk gegeten, er werd voor ons gekookt. Leuke trips gemaakt met een jeep, gezwommen in de Atlantische Oceaan. Het is echt een aanrader, ik zeg altijd een cadeautje voor jezelf. Carin, bedankt voor de gezelligheid en fijne momenten.

 

Blij en tevreden weer naar huis: de 'rugzak' iets lichter en mijn hart 'meer open'. Met mij 'landen' veel puzzelstukjes. Het leek wel of tijdens mijn/onze reis veel puzzelstukjes samen vielen. Ook de eerste week thuis na Pico, bleef het stromen: de creativiteit en inzichten. Veel om het komende jaar mee verder te gaan, te willen gaan. En wetende: volgende jaar de volgende 'reis'.

 

De Azoren en Carin worden in 1 adem genoemd...Haar professionaliteit in haar kunde, is een gebeuren om in te lijsten...Handvatten aangereikt krijgen in je bewustwording...Waar vertrouwen, luchtigheid en duidelijkheid hoog in het vaandel staan...Er is plaats voor een lach en een traan, zonder oordeel...Dit in combinatie met het overweldigende natuurschoon die de Azoren te bieden hebben..waant men zich in een APK voor jezelf...Carin, diepe buiging...Dank je wel! x


Het was een leerzaam verblijf op Pico met veel meditaties. Ik vond de meditaties goed en het voelen in mijn lichaam gaat nu ook beter. Met voor mij als hoogtepunt het wandelen over de lavavelden. 

 

Het was een heerlijke week op een mooi en puur authentiek eiland, São Jorge. Een combinatie van ontspannen en (thuis) loslaten, persoonlijke groei en nieuwe inzichten en ook gewoon genieten. Hoogtepunten waren het zwemmen in de oceaan vlakbij het huis, de inzichtvolle wandelingen, het aarden op de vulkaanbodem en de wandelingen van hoog naar laag door de fajãs tussen bloeiende blauwe hortensia's. Het heerlijke eten, dat heel puur was en lokaal bereid, was iedere avond een feestje. De week heeft me nieuwe energie gegeven en dichter bij mezelf gebracht. Het heeft me niet alleen de weg gewezen naar wie ik ten diepste ben, maar ook wat ik in de toekomst nog verder wil onderzoeken.

 

2020

Nog steeds ben ik aan het nagenieten van een prachtige week op São Miguel: van de overweldigende natuur met magische plekken, van het programma waarin er tijd en ruimte is om naar binnen te kijken, de kracht te ervaren van het hier en nu en de stilte. Van de lieve mensen en vooral van jou, Carin. Jouw deskundigheid, je aandacht en afstemming op ieder groepslid, de opbouw van de hele week en je liefde voor de Azoren. Een prachtig cadeau voor mezelf wat ik iedereen wens.

 

Wat een bijzondere week is dit geweest. Deze reis met alle mooie uitstapjes, het heerlijke eten en alle meditaties en oefeningen hebben mij zekerder gemaakt. Ik ga dit proberen vast te houden en vertrouw erop dat dit lukt. Ik had niet verwacht dat je mij op zoveel verschillende manieren mooie inzichten zou geven. Het allermooiste vind ik dat ik mezelf voorop heb gesteld en meer ben gaan voelen. Ik heb nog nooit zoveel gevoeld, denk ik ;), dankzij jou. Ik sta versteld dat ik zo geniet van stilte, de natuur en zoveel heb kunnen loslaten. Ik weet nu beter wie ik ben...en ga de uitdaging aan om dit verder te onderzoeken. Ik zal met veel plezier en een warm gevoel terugkijken op de mooie georganiseerde reis door jou! Superbedankt, Obrigada.

 

In een extreem hectische periode in mijn leven moest ik er echt even uit. Vrij impulsief heb ik toen een reis bij Carin geboekt. Inmiddels zijn we alweer een week terug en is ook de hectiek weer terug, met dit verschil dat ik heb kunnen opladen en er weer sta! Een aanrader (ook voor mensen die ‘gewoon’ een week voor zichzelf willen). Het was een fantastische week waarin ik weer bij mezelf gekomen ben en daarnaast veel van het eiland heb kunnen zien; het was heerlijk.

 

2019

Vorig jaar reisde ik voor het eerst mee, dit jaar nog een keer. Heerlijke eilanden om de frisse lucht op te snuiven, de oceaan om me heen en de eilanden leren kennen. Fijn om een energetische behandeling gedaan te hebben, deze heeft me meer rust en focus gegeven, ik voel me intern uitgerust en opgeruimd en begin steeds meer over bewustzijnsontwikkeling te begrijpen en mijn eigen proces hierin. Dank je wel dat je mij meer en meer het licht laat zien.

 

Nu, na twee weken terug van de reis, voel ik me nog steeds rustig en goed in mijn lijf. De energie van de Azoren stroomt nog steeds. Ik krijg nog steeds inzichten, leer mijzelf beter begrijpen, laat mijn gevoel meer toe en neem meer tijd voor mijzelf. Dat wat is mag er zijn. Ik wil je bedanken voor je begeleiding en voor de mooie reis.

 

Deze reis ben ik begonnen met de insteek van ontspanning, genieten van de omgeving en de natuur, en fijn om jou als persoon in mijn buurt te hebben. Jouw energie geeft mij veel kracht. Door de dagen heen heb ik toch weer veel geleerd over mijzelf: om mezelf af te schermen en dicht bij mezelf te blijven. Vooral de stiltes hebben mij goed gedaan. Ik ben heel blij met je programma-opzet en je begeleiding, je inleving, je kunde en kennis van het mens zijn. Inspirerende vrouw ben je. Bedankt voor dit alles.

 

Elke dag was het een verrassing waar we heen gingen. Vaak op locatie deden we even een meditatie of een oefening zodat we echt in het moment leefde. De natuur is overweldigend mooi en magisch. Het was ook een innerlijke reis waarbij ik elke dag dichter bij mijn eigen gevoel ben gekomen. Ik vond het heel bijzonder dat je in één week tijd zo’n groei doormaakt en tot inzichten in jezelf komt.

 

Ik heb het gevoel dat ik nog steeds aan het nagenieten ben. De waan van de dag heeft ook wel weer bezit van me genomen, maar als ik een moment tot mijzelf kom, dan kan ik de energie vanuit mijn voeten door mijn lichaam voelen stromen. De reis was voor mij een groot avontuur in het leren loslaten, vertrouwen, mijzelf en de anderen leren kennen en het prachtige eiland ontdekken. Dat alles onder jouw liefdevolle begeleiding. En ik stapte met meer gevoel en rust weer de thuiswereld in. Bedankt Carin en een dikke knuffel van mij!

Dit jaar ben ik voor de 2e keer mee geweest, dit jaar naar Pico en Faial. Ik heb weer een heerlijke week gehad, goed verzorgd en echt een cadeau voor jezelf. De meditaties en uitstapjes zijn heel fijn. Ik ben weer tot vele inzichten gekomen en ga volgend jaar zeker weer mee met Carin. 

 

Een ontdekkingsreis met vele verrassingen! Erachter komen: Wie ben ik eigenlijk? Waar sta ik voor? Wat zijn de dingen waar ik tegen aanloop? Dicht bij je gevoel komen, en dingen die je bij jezelf niet ziet, daar inzicht in krijgen. Met handreikingen om thuis verder aan de slag te gaan. Carin is een vakvrouw die haar werk verstaat. Ik wil de groep en Carin bedanken voor dit mooie avontuur.

 

Geaard voelen is het eerste wat bij me opkomt bij deze prachtige retraite, waarbij ik koos voor de individuele coachingsreis. Ik kwam naar de Azoren om wat tijd voor mezelf te hebben, om het eiland te leren kennen, om yoga te doen en om te ontdekken wat ik Echt wil. Nu, aan het einde van mijn reis kan ik zeggen dat deze boven verwachting was. Carin is een fijn persoon, erg toegewijd aan de eilanden en een fantastische gids. Het speciale van deze retraite voor mij is zeker het energetische werk wat Carin aanbiedt. Het is dan ook een samensmelting van excursies naar de mooiste plekken, samenzijn, inspirerende gesprekken en energetisch werk: een reis naar jezelf. Aan het einde van deze week voel ik diepe ontspanning, gegrond en vol positieve energie. Ik weet nu welke weg ik wil gaan in mijn leven! Dank je wel voor alles! Ik kom terug en hoop dat vele anderen deze ervaring met Carin op de Azoren zullen ervaren.

 

Totale flow, vol verrassingen, liefde en verzorging. Een heerlijke reis naar jezelf en tegelijkertijd op een prachtig eiland.

 

De reis is uitstekend verzorgd. De accommodatie is schoon en stil, het eten is goed. Je hoeft als deelnemer een week lang niet na te denken, te plannen of te piekeren. Carin is de reisleider van de innerlijke reis en laat je ondertussen de mooiste plekken van de Azoren zien, een aanrader voor alleen reizenden. 

 

2018

Ik vind het heel bijzonder dat ik deze reis heb mogen maken. Het is zo leuk om te zien hoe jij op dit eiland zo geniet en die vreugde breng je ook op mij over. Ik heb veel van je geleerd en ook de leuke kanten van mijzelf ontdekt. Er zijn leuke deurtjes in mij open gegaan en wat "oude" vervelende deurtjes op de sloop gegaan. Ik ga er mee verder, want bij dit goede gevoel wil ik blijven. Nogmaals dank voor alles.

 

Ik wil je nogmaals bedanken voor de ontzettend mooie tijd en ontwikkeling die ik heb mogen ervaren. Dankbaar. De hele reis, activiteiten, meditaties, wandelingen, vrije tijd, coachingsgesprekken is voor ieders behoeften en wensen zorgvuldig afgestemd.

 

Het stroomt bij mij volop. Het was voor mij een bijzondere reis met vele inzichten. Heb mooie zielen ontmoet en ook echt mijzelf teruggevonden. Dank je wel hiervoor.

 

Fantastisch mooi eiland, heb er erg van genoten. Eten slapen alle mooie meditaties en de verzorging waren uitstekend. Ook ben ik heel blij met de behandeling die ik ondergaan heb en dit brengt me zo weer een stap verder op mijn pad.

 

Ik kijk met heel veel plezier en een fijn gevoel terug op de week die we samen mochten beleven met jou en de anderen. Het is echt verbazingwekkend wat de week en jouw behandeling met me heeft gedaan. Ik ben een stuk lichter in mijn hoofd en mijn hart en ik kom vrolijk van mijn werk. Ik ben heel gelukkig dat ik deze reis heb gemaakt en dat ik het een en ander heb kunnen loslaten en ook met mijn werk voel ik me stuk vrijer.

 

Het was heel fijn om aan jouw hand mee te lopen over de eilanden en de weg naar binnen. De natuur is overweldigend. Kracht gevoeld van de oude vulkanen.

 

Deze reis heeft mij veel gebracht. Meer inzicht in mijzelf, ontdekken wat ik leuk vind en wat voor mij belangrijk is. De bevestiging dat het goed is hoe ik ben. Te laten komen zoals het gaat.

 

Een bijzondere ervaring, genieten van de natuur, Zen worden, bewust worden van je lichaam, ontspannen zijn. Het eiland en de bezienswaardigheden zijn prachtig.

 

Dit was mijn derde reis. Weer erg genoten van alles. Volgend jaar graag weer.

 

2017

Een reis om in te lijsten. Om een ieder "jouw" eiland te laten beleven en vooral  te laten "voe-len".  Heel veel dank voor dit prachtige avontuur.

 

Het eerste wat bij me opkomt bij deze reiservaring, is jouw enthousiasme en de fijne energie om je heen. Je kennis van het eiland, het respect voor de leefwijze van de mensen. Je inlevingsvermogen in hen en in de deelnemers van de reis. De organisatie was top. Ik heb volledig mijzelf kunnen zijn, met voldoende tijd en ruimte voor mijzelf, waar ik regelmatig behoefte aan heb. Vele inzichten gekregen door o.a. de meditaties, stiltemomenten en onze gesprekken. Daarnaast ontzettend genoten onze rondritten naar de prachtigste natuurplekken. Dank je wel, het was geweldig.

 

Ik was wat huiverig om met een groep op reis te gaan. Had dit nooit eerder gedaan. Het was geweldig. Er was veel ruimte voor jezelf en respect voor elkaar. Dit maakte dat ik me veilig en vrij voelde om te zeggen wat ik wilde. En ook om in stilte te zijn, als ik geen zin had in een gesprekje. Ik heb genoten. Ontspannen met rust in lichaam en hoofd naar huis. Een heerlijke reis voor jezelf.

 

Zoals jij een mens een mens kan laten zijn en voelen op dit eiland.

 

Ik heb genoten van de energetische behandeling in de tuin, met het geluid van de oceaan op de achtergrond, windje op mijn huid, vogelgeluiden dichtbij, geur van bloemen en planten. Heerlijk.

 

Open, stralend, huggend, in het hier-en-nu op dit prachtige eiland!

 

De reis was uitstekend verzorgd. Prachtig huis, heerlijke tuin. Passende meditaties bij het huis en onderweg. Yoga in de tuin, heerlijk verzorgde maaltijden, walvissen - en dolfijnen spotten, wandelingen. Met naast de huilmomenten ook veel plezier en lol met elkaar. Een aanrader!

 

 

Unieke reizen en retraites naar de unieke Azoren