PRIVé RETRAITE    

 

Heb je behoefte aan een reis voor jou alleen?

Of met iemand samen of met een kleine groep?                                                                                                                                                     

Het is mogelijk een lang weekend of week samen met mij op reis te gaan. Wanneer jij je wensen aangeeft, kan er een reis worden samengesteld. Tijdens de reis kunnen meditaties worden aangeboden, coachingsgesprekken op locatie en tijdens natuurwandelingen plaatsvinden, en energetische behandelingen (zie reis naar jezelf) worden gedaan.

 

Bij deze reis is het mogelijk aan te geven welk eiland/ eilanden jouw voorkeur hebben, een voor jou passende datum te kiezen en een vraag in te brengen waar jij helderheid in wilt krijgen.

Bij het op deze wijze reizen is extra veel ruimte voor persoonlijke begeleiding. Het kan je een grote stap verder brengen in je bewustwordingsproces/persoonlijke groei.

 

Spreekt dit je aan? Neem gerust vrijblijvend contact op. In een telefonisch gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden.

 

Review:

Geaard voelen is het eerste wat bij me opkomt bij deze prachtige retraite, waarbij ik koos voor de individuele coachingsreis. Ik kwam naar de Azoren om wat tijd voor mezelf te hebben, om het eiland te leren kennen, om yoga te doen en om te ontdekken wat ik Echt wil. Nu, aan het einde van mijn reis kan ik zeggen dat deze boven verwachting was. Carin is een fijn persoon, erg toegewijd aan de eilanden en een fantastische gids. Naast de yoga, hebben we trips naar de meest mooie plaatsen op het eiland gemaakt. Het speciale van deze retraite is zeker het diepe energetische werk wat Carin biedt. Zij leidt de meditaties, geeft tips om in het dagelijks leven in balans en gegrond te blijven, en ze biedt energetische consulten voor wie dat wil. Zij herkent je blokkades, voelt de energie en laat je energie stromen. Persoonlijk, denk ik dat deze retraite veel meer is dan een yoga- en natuurreis. Het is ook een samensmelting van excursies, samenzijn, inspirerende gesprekken en energetisch werk: een reis naar jezelf. Aan het einde van deze week voel ik diepe ontspanning, gegrond en vol positieve energie. Ik weet nu welke weg ik wil gaan in mijn leven en dank dit aan het unieke werk van Carin. Dank je wel voor alles! Ik kom terug en hoop dat vele anderen deze ervaring met Carin op de Azoren zullen ervaren.

 

 

Unieke reizen en retraites naar de unieke Azoren