OP REIS IN JEZELF

 

Coaching

Door het verbonden zijn met de natuur op het eiland, het naar binnen richten door meditatie, het voelen van je lichaam door yoga, kun je ervaren hoe je dichter bij jezelf komt, wat een enorme energie en vreugde kan geven.                      

Of dat het iets bij je losmaakt, een emotie, die op dat moment aandacht nodig heeft.

Wanneer je gedurende deze week behoefte voelt om in een persoonlijk gesprek jouw ervaringen te delen, of ondersteuning  nodig te hebben, is daar ruimte voor. Ik begeleid je graag verder in je persoonlijke groeiproces.

 

Energetische behandelingen

Gedurende de week is het mogelijk onderstaande behandelingen te boeken. Alle behandelingen zijn gericht op ontspanning, rust, je prettiger voelen of inzichtgevend. Ze worden gegeven in of om het huis, op een plek die voor jou goed voelt. De bijdrage voor een uur is 50 euro.

 

Mogelijkheid tot het beleven van :

Healing

Aurareading

Voyager Tarotlegging

Access Bars

Energetic Facelift

Energetisch Consult

 

Meer over de inhoud van deze behandelingen lees je hieronder.

 

HEALING

Het energieveld of aura, dat ieder levend wezen om zich heen heeft, is constant in beweging. Dit geldt ook voor het energiesysteem in het lichaam, de chakra’s, waar energie van buiten het lichaam naar binnen komt en vanuit het lichaam naar buiten gaat. Energie wordt vanuit hier over het lichaam verdeeld door de meridianen. Wanneer er  teveel of te weinig energie op verschillende plaatsen is, de energie is niet voldoende over het lichaam verdeeld is, kunnen lichamelijke klachten ontstaan.
Bij de healing lig of zit je gekleed op de behandeltafel/ het tuinbed. Met de handen, zonder aanraking, wordt de  energie in het energieveld en het energiesysteem (aura en chakra’s)  in beweging gebracht. Je ervaart balans, ontspanning en rust. 

 

AURAREADING

De aura is het energieveld om je heen. De chakra’s zijn de energiecentra in je lichaam. Aura en chakra´s staan met elkaar in verbinding en zijn constant in beweging. Iedereen wordt geboren met zijn eigen temperament. Door opvoeding en ervaringen in de wereld wordt het karakter gevormd. Gedurende je leven ontstaan patronen, die ‘leesbaar’ zijn in de aura en de chakra’s. Tegenover elkaar zittend, worden de verschillende lagen van de aura en de zeven hoofdchakra's 'gelezen', iets van jou wordt gezien of gevoeld en uitgesproken, waardoor je bewust kan worden, duidelijkheid kan krijgen over een deel van je leven. Je krijgt  informatie over wie je in wezen bent, over je levensloop, hoe je in het leven staat. Waar ligt je passie, waar word je blij van, wat houd je tegen om dat te doen wat je graag wilt doen ? Dit kan zijn met betrekking tot o.a. familie, werk, levensdoel en relaties. Tijdens de reading wordt er vanzelf een rode draad zichtbaar die aangeeft wat er op dit moment in je leven speelt. Vragen stellen mag, het kan meer inzichten geven. Hoe meer vertrouwen er is tussen jou en de reader, hoe meer je van jezelf “laat zien” en “lezen”. De toekomst wordt niet voorspeld.

 

VOYAGER TAROT LEGGING

Dit spirituele tarotspel kan je helpen om meer naar je innerlijke wijsheid te luisteren en te leven.

Naar aanleiding van jouw vraag wordt een kaart/ worden kaarten getrokken.
De beelden en symbolen van de kaarten worden door ons samen gelezen.
De kaarten en symbolen weerspiegelen je leven op dit moment, je verleden en jouw weg naar de toekomst. 

Het zal je herkenning geven van wat er zich in jouw leven afspeelt en waarom.                                                De kaarten nemen je mee op een ontdekkingsreis door de eigen innerlijke ruimte.                                          Om met inzichten, inspiratie en nieuwe mogelijkheden verder jouw pad te kunnen gaan bewandelen.

 

ACCESS BARS

De naam ‘Bars’ is een verzamelnaam voor energiebanen door en om het hoofd. Daarin ligt de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen opgeslagen.  Door het in verschillende posities aanraken en activeren van 32 punten op het hoofd,  ontstaat ontlading en wordt ruimte gemaakt voor nieuwe mogelijkheden. Wat wordt opgelost en opgeruimd,  krijg je terug in meer ruimte, gemak en mogelijkheden in je leven.
Direct resultaat: ruimte in het hoofd, ontspanning en rust in het lichaam en sommige fysieke en mentale klachten verdwijnen. Het daadwerkelijke resultaat en verandering is merkbaar 3 tot 4 weken later.

 

ENERGETIC FACELIFT

Door het aanraken van verschillende plekken op het gezicht zal deze helende energetische behandeling gevolgen van veroudering, zwaartekracht en stress verminderen. Naast de direct zichtbare veranderingen in het gezicht zijn ook veranderingen in het lichaam merkbaar. Meer beweeglijkheid, soepelheid, gronding, energie en meer !

 

ENERGETISCH CONSULT

Wanneer jij meer diepgang wilt, een inzicht wilt krijgen in een vraag die jou bezighoudt, is het mogelijk een consult te hebben waarbij energetische methoden worden ingezet. 

Deze methodes zijn gericht op het verkrijgen van inzichten naar aanleiding van jouw wens/vraag. Samen bespreken we je vraag en welke behandelmethode voor jou geschikt is op dat moment.