Programma Pico en Faial

WAT GAAN WE DOEN?
Bij het huis met uitzicht op de Atlantische Oceaan en op de Pico verblijven we veelal de ochtenden. De middagen gaan we op pad met de privé-bus met chauffeur of auto naar bijzondere natuur- en krachtplekken om het eiland vol te beleven. Ook gaan we een dag met de boot naar Faial.

 

Bij het huis worden yoga en meditaties aangeboden. De yogales wordt gegeven, indien mogelijk, door een Azoriaanse yogalerares gegeven. De verschillende vormen van meditatie zal ik aanbieden. Ook is het mogelijk te kiezen voor een individuele behandeling: reis naar jezelf.

 

 

Bij de natuur- en krachtplekken worden passende mindfulnessoefeningen en geleide meditaties aangeboden.
Zo zal je meer en meer rust en ontspanning in lichaam en hoofd ervaren en je energie voelen stromen.

Ook is er voldoende ruimte en tijd voor jezelf:

Om bij het natuurbad een duik te nemen, om een wandeling te maken, om op het plaatselijke terras te zitten en te genieten van wie en wat er zoal langs komt. Of om bij het huis een boek te lezen, te genieten van het uitzicht, fruit te plukken, te niksen, te doen waar jij zin in hebt.

 

 

De maaltijden zullen bestaan uit lokale producten, bereid door een kok en kokkin van het eiland. Met je eetwensen wordt rekening gehouden. We eten zoveel mogelijk buiten, op het ruime balkon met uitzicht op de Atlantische Oceaan.

 

De bus/autotours  zullen o.a. gaan naar: 
De berg Pico.

De lavavelden met druivenranken met een mogelijk bezoek aan het wijnmuseum.

Het dorpje Lajes, waar de boten vertrekken voor de walvissen- en dolfijnentochten en voor een mogelijk bezoek aan het walvissenmuseum.       

Het dorpje Madelena, waar de boot naar Faial vertrekt.

Alle mooie natuurplekken op Faial met een bezoek aan het stadje Horta, gedurende 1 dag.                                              

 

Afhankelijk van het weer en groepswensen kan het programma worden aangepast.

 

 

Unieke reizen en retraites naar de unieke Azoren