Recensies

Azoren retraite- en natuurreis, São Miguel. Totaal uitgeblust begon ik aan deze 1-op-1 retraite met Carin. Ik had geen verwachtingen wat voor mij opmerkelijk is. Net zoals loslaten en in het moment zelf blijven. Dat laatste bleek in eerste instantie moeilijker dan gedacht. Maar de combinatie van persoonlijke aandacht afgewisseld met tijd voor mijzelf en wandelingen in de prachtige natuur zijn voor mij een perfecte oplossing gebleken. Carin heeft mij op een heldere en simpele manier doen inzien wat ik maar niet inzag. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik me beter kan focussen, dat mijn energie weer is gaan stromen. Dat ik sinds tijden weer mooie en sterke gevoelens heb kunnen ervaren. Gevoelens die ik al een hele tijd kwijt was. De pretoogjes van Carin, haar geduld en aandacht in combinatie met de pracht EN kracht van het eiland zijn een aanrader voor iedereen.  


Mijn verblijf op Terceira van de Azorenbeleving heeft me zo goed gedaan. De meditaties 'gleden' naar binnen terwijl we buiten op het strand aan de oceaan zaten. Inzichten werden duidelijk voor me omdat Carin de goede vragen stelde op het juiste moment. De overweldigende pure natuur van het eiland, waarbij cultuur en landbouw prachtig samen gaan, heeft er toe bijgedragen dat alles klopte. Het hotel was prima in zijn eenvoud. En dan nog als toegift de vriendelijke en behulpzame inwoners. Terceira, een eilandje zomaar midden in de verre oceaan; wat een belevenis. Thuisgekomen heb ik een scherper beeld (van binnen en van buiten) en lijken de kleuren intenser. Dank je wel Carin, dat je me weer eens begeleid hebt met jouw bevlogenheid en humor om dit te ervaren en verder te doen gaan.

 

Mijn vijfdaagse 1-op-1 retreat met Carin op Faial heeft me veel gebracht: het aanvaarden van wat geweest is en het vertrouwen op wat er nu is. En wat er nog komen gaat! Carin is een hele fijne begeleider van mijn proces geweest: professioneel, flexibel en met de nodige humor. Samen zijn we de diepte ingegaan, zonder dat het té zwaar werd. Alle grenzen werden goed bewaakt, maar met kundige en zachte hand zorgde je er wel voor dat wat aan bod moest komen ook aan bod kwam. Dank hiervoor, Carin. Je bent een bijzondere vrouw! Stoer ook 😊

 

Geaard voelen is het eerste wat bij me opkomt bij deze prachtige retraite, waarbij ik koos voor de individuele coachingsreis. Ik kwam naar de Azoren om wat tijd voor mezelf te hebben, om het eiland te leren kennen, om yoga te doen en om te ontdekken wat ik Echt wil. Nu, aan het einde van mijn reis kan ik zeggen dat deze boven verwachting was. Carin is een fijn persoon, erg toegewijd aan de eilanden en een fantastische gids. Naast de yoga, hebben we trips naar de meest mooie plaatsen op het eiland gemaakt. Het speciale van deze retraite is zeker het diepe energetische werk wat Carin biedt. Zij leidt de meditaties, geeft tips om in het dagelijks leven in balans en gegrond te blijven, en ze biedt energetische consulten voor wie dat wil. Zij herkent je blokkades, voelt de energie en laat je energie stromen. Persoonlijk, denk ik dat deze retraite veel meer is dan een yoga- en natuurreis. Het is ook een samensmelting van excursies, samenzijn, inspirerende gesprekken en energetisch werk: een reis naar jezelf. Aan het einde van deze week voel ik diepe ontspanning, gegrond en vol positieve energie. Ik weet nu welke weg ik wil gaan in mijn leven en dank dit aan het unieke werk van Carin. Dank je wel voor alles! Ik kom terug en hoop dat vele anderen deze ervaring met Carin op de Azoren zullen ervaren.