COACHINGSREIS             EEN REIS NAAR BINNEN

 

Heb je behoefte aan een reis voor jou alleen? Of met iemand samen of met jouw groep?                                                    

Het is mogelijk een lang weekend of week samen met mij op reis te gaan. Wanneer jij je wensen aangeeft, kan er een reis worden samengesteld. Tijdens de reis kunnen meditaties worden aangeboden, coachingsgesprekken op locatie en tijdens natuurwandelingen plaatsvinden, en energetische behandelingen (zie moment voor jezelf ) worden ervaren om zo naast het optimaal beleven van de natuur, inzichten, duidelijkheid, ontspanning en meer te ervaren. En zal er een groei zijn in jouw bewustwordingsproces.

 

Heb je behoefte aan nog meer verdieping? Waar loop je tegenaan in je dagelijks leven, wat zou je willen veranderen, waarin wil je inzichten krijgen? Dan bespreken we vooraf uitgebreid jouw wens/vraag, die het uitgangspunt van de reis zal zijn. Tijdens de reis kunnen naast meditaties, gesprekken, energetische behandelingen en coachings- en stiltewandelingen (zie moment voor jezelf), ook therapeutische sessies (zie behandelmethoden ) plaatsvinden. Je ervaart dan een grote groei in je bewustwordingsproces. Je zult met vele inzichten rijker naar huis gaan en merkbare positieve veranderingen ervaren. Dit alles om je te herinneren wie jij werkelijk bent.

 

De bijdrage is afhankelijk van jouw reiswensen. Wil je meer weten of eens samen kijken naar de mogelijkheden, neem dan gerust contact op. Samen komen we tot een mooi plan en een voor jou passende reis in de natuur en naar jouzelf.

 

Recensie:

Het was een bijzondere reis. Ik ging op reis met behoefte aan tijd voor mijzelf, om los te zijn van thuis en werk, om inzicht te krijgen in een vraag die al langere tijd bij me speelde. De begeleiding en coaching van Carin en het samen en alleen in de natuur zijn, heeft mij veel gebracht. Onder andere inzichten, het minder in mijn hoofd zijn, ruimte, meer vertrouwen op mijn gevoel. En dit op een prachtig eiland. Naast het samenzijn was er voldoende ruimte voor mijzelf.  Ik kan deze reis aanraden voor ieder die behoefte heeft aan 'tijd voor zichzelf'. Fantastische ervaring om op terug te kijken en met een blik vooruit en beter in mijn vel weer naar huis.