COACHINGSREIS

 

Heb je behoefte aan een reis voor jou alleen? Of met iemand samen of met jouw groep?                                                    

Het is mogelijk een lang weekend of week samen met mij op reis te gaan. Wanneer jij je wensen aangeeft, kan er een reis worden samengesteld.  Tijdens de reis kunnen meditaties, coachingsgesprekken en energetische behandelingen (zie moment voor jezelf ) plaatsvinden om zo naast het optimaal beleven van de natuur, inzichten, duidelijkheid, ontspanning en meer te ervaren. En zal er een groei zijn in jouw bewustwordingsproces.

 

Heb je behoefte aan nog meer verdieping? Waar loop je tegenaan in je dagelijks leven, wat zou je willen veranderen, waarin wil je inzichten krijgen? Dan bespreken we vooraf uitgebreid jouw wens/vraag, die het uitgangspunt van de reis zal zijn. Tijdens de reis kunnen naast meditaties, gesprekken en energetische behandelingen (zie moment voor jezelf), ook therapeutische sessies (zie behandelmethoden ) plaatsvinden. Je ervaart dan een grote groei in je bewustwordingsproces. Je zult met vele inzichten rijker naar huis gaan en merkbare positieve veranderingen ervaren. Dit alles om je te herinneren wie jij werkelijk bent.

 

De bijdrage is afhankelijk van jouw reiswensen. Wil je meer weten of eens samen kijken naar de mogelijkheden, neem dan gerust contact op. Samen komen we tot een mooi plan en een voor jou passende reis in de natuur en naar jouzelf.