Recensies 2020

Nog steeds ben ik aan het nagenieten van een prachtige week op São Miguel: van de overweldigende natuur met magische plekken, van het programma waarin er tijd en ruimte is om naar binnen te kijken, de kracht te ervaren van het hier en nu en de stilte. Van de lieve mensen en vooral van jou, Carin. Jouw deskundigheid, je aandacht en afstemming op ieder groepslid, de opbouw van de hele week en je liefde voor de Azoren. Een prachtig cadeau voor mezelf wat ik iedereen wens.

 

Wat een bijzondere week is dit geweest. Deze reis met alle mooie uitstapjes, het heerlijke eten en alle meditaties en oefeningen hebben mij zekerder gemaakt. Ik ga dit proberen vast te houden en vertrouw erop dat dit lukt. Ik had niet verwacht dat je mij op zoveel verschillende manieren mooie inzichten zou geven. Het allermooiste vind ik dat ik mezelf voorop heb gesteld en meer ben gaan voelen. Ik heb nog nooit zoveel gevoeld, denk ik ;), dankzij jou. Ik sta versteld dat ik zo geniet van stilte, de natuur en zoveel heb kunnen loslaten. Ik weet nu beter wie ik ben...en ga de uitdaging aan om dit verder te onderzoeken. Ik zal met veel plezier en een warm gevoel terugkijken op de mooie georganiseerde reis door jou! Superbedankt, Obrigada.

 

In een extreem hectische periode in mijn leven moest ik er echt even uit. Vrij impulsief heb ik toen een reis bij Carin geboekt. Inmiddels zijn we alweer een week terug en is ook de hectiek weer terug, met dit verschil dat ik heb kunnen opladen en er weer sta! Een aanrader (ook voor mensen die ‘gewoon’ een week voor zichzelf willen). Het was een fantastische week waarin ik weer bij mezelf gekomen ben en daarnaast veel van het eiland heb kunnen zien; het was heerlijk.