Recensies 2019

Vorig jaar reisde ik voor het eerst mee, dit jaar nog een keer. Heerlijke eilanden om de frisse lucht op te snuiven, de oceaan om me heen en de eilanden leren kennen. Fijn om een energetische behandeling gedaan te hebben, deze heeft me meer rust en focus gegeven, ik voel me intern uitgerust en opgeruimd en begin steeds meer over bewustzijnsontwikkeling te begrijpen en mijn eigen proces hierin. Dank je wel dat je mij meer en meer het licht laat zien.

 

Nu, na twee weken terug van de reis, voel ik me nog steeds rustig en goed in mijn lijf. De energie van de Azoren stroomt nog steeds. Ik krijg nog steeds inzichten, leer mijzelf beter begrijpen, laat mijn gevoel meer toe en neem meer tijd voor mijzelf. Dat wat is mag er zijn. Ik wil je bedanken voor je begeleiding en voor de mooie reis.

 

Deze reis ben ik begonnen met de insteek van ontspanning, genieten van de omgeving en de natuur, en fijn om jou als persoon in mijn buurt te hebben. Jouw energie geeft mij veel kracht. Door de dagen heen heb ik toch weer veel geleerd over mijzelf: om mezelf af te schermen en dicht bij mezelf te blijven. Vooral de stiltes hebben mij goed gedaan. Ik ben heel blij met je programma-opzet en je begeleiding, je inleving, je kunde en kennis van het mens zijn. Inspirerende vrouw ben je. Bedankt voor dit alles.

 

Elke dag was het een verrassing waar we heen gingen. Vaak op locatie deden we even een meditatie of een oefening zodat we echt in het moment leefde. De natuur is overweldigend mooi en magisch. Het was ook een innerlijke reis waarbij ik elke dag dichter bij mijn eigen gevoel ben gekomen. Ik vond het heel bijzonder dat je in één week tijd zo’n groei doormaakt en tot inzichten in jezelf komt.

 

Ik heb het gevoel dat ik nog steeds aan het nagenieten ben. De waan van de dag heeft ook wel weer bezit van me genomen, maar als ik een moment tot mijzelf kom, dan kan ik de energie vanuit mijn voeten door mijn lichaam voelen stromen. De reis was voor mij een groot avontuur in het leren loslaten, vertrouwen, mijzelf en de anderen leren kennen en het prachtige eiland ontdekken. Dat alles onder jouw liefdevolle begeleiding. En ik stapte met meer gevoel en rust weer de thuiswereld in. Bedankt Carin en een dikke knuffel van mij!

Dit jaar ben ik voor de 2e keer mee geweest, dit jaar naar Pico en Faial. Ik heb weer een heerlijke week gehad, goed verzorgd en echt een cadeau voor jezelf. De meditaties en uitstapjes zijn heel fijn. Ik ben weer tot vele inzichten gekomen en ga volgend jaar zeker weer mee met Carin. 

 

Een ontdekkingsreis met vele verrassingen! Erachter komen: Wie ben ik eigenlijk? Waar sta ik voor? Wat zijn de dingen waar ik tegen aanloop? Dicht bij je gevoel komen, en dingen die je bij jezelf niet ziet, daar inzicht in krijgen. Met handreikingen om thuis verder aan de slag te gaan. Carin is een vakvrouw die haar werk verstaat. Ik wil de groep en Carin bedanken voor dit mooie avontuur.

 

Geaard voelen is het eerste wat bij me opkomt bij deze prachtige retraite, waarbij ik koos voor de individuele coachingsreis. Ik kwam naar de Azoren om wat tijd voor mezelf te hebben, om het eiland te leren kennen, om yoga te doen en om te ontdekken wat ik Echt wil. Nu, aan het einde van mijn reis kan ik zeggen dat deze boven verwachting was. Carin is een fijn persoon, erg toegewijd aan de eilanden en een fantastische gids. Het speciale van deze retraite voor mij is zeker het energetische werk wat Carin aanbiedt. Het is dan ook een samensmelting van excursies naar de mooiste plekken, samenzijn, inspirerende gesprekken en energetisch werk: een reis naar jezelf. Aan het einde van deze week voel ik diepe ontspanning, gegrond en vol positieve energie. Ik weet nu welke weg ik wil gaan in mijn leven! Dank je wel voor alles! Ik kom terug en hoop dat vele anderen deze ervaring met Carin op de Azoren zullen ervaren.

 

Totale flow, vol verrassingen, liefde en verzorging. Een heerlijke reis naar jezelf en tegelijkertijd op een prachtig eiland.

 

De reis is uitstekend verzorgd. De accommodatie is schoon en stil, het eten is goed. Je hoeft als deelnemer een week lang niet na te denken, te plannen of te piekeren. Carin is de reisleider van de innerlijke reis en laat je ondertussen de mooiste plekken van de Azoren zien, een aanrader voor alleen reizenden.