Recensies 2018

Ik vind het heel bijzonder dat ik deze reis heb mogen maken. Het is zo leuk om te zien hoe jij op dit eiland zo geniet en die vreugde breng je ook op mij over. Ik heb veel van je geleerd en ook de leuke kanten van mijzelf ontdekt. Er zijn leuke deurtjes in mij open gegaan en wat "oude" vervelende deurtjes op de sloop gegaan. Ik ga er mee verder, want bij dit goede gevoel wil ik blijven. Nogmaals dank voor alles.

 

Ik wil je nogmaals bedanken voor de ontzettend mooie tijd en ontwikkeling die ik heb mogen ervaren. Dankbaar. De hele reis, activiteiten, meditaties, wandelingen, vrije tijd, coachingsgesprekken is voor ieders behoeften en wensen zorgvuldig afgestemd.

 

Het stroomt bij mij volop. Het was voor mij een bijzondere reis met vele inzichten. Heb mooie zielen ontmoet en ook echt mijzelf teruggevonden. Dank je wel hiervoor.

 

Fantastisch mooi eiland, heb er erg van genoten. Eten slapen alle mooie meditaties en de verzorging waren uitstekend. Ook ben ik heel blij met de behandeling die ik ondergaan heb en dit brengt me zo weer een stap verder op mijn pad.

 

Ik kijk met heel veel plezier en een fijn gevoel terug op de week die we samen mochten beleven met jou en de anderen. Het is echt verbazingwekkend wat de week en jouw behandeling met me heeft gedaan. Ik ben een stuk lichter in mijn hoofd en mijn hart en ik kom vrolijk van mijn werk. Ik ben heel gelukkig dat ik deze reis heb gemaakt en dat ik het een en ander heb kunnen loslaten en ook met mijn werk voel ik me stuk vrijer.

 

Het was heel fijn om aan jouw hand mee te lopen over de eilanden en de weg naar binnen. De natuur is overweldigend. Kracht gevoeld van de oude vulkanen.

 

Deze reis heeft mij veel gebracht. Meer inzicht in mijzelf, ontdekken wat ik leuk vind en wat voor mij belangrijk is. De bevestiging dat het goed is hoe ik ben. Te laten komen zoals het gaat.

 

Een bijzondere ervaring, genieten van de natuur, Zen worden, bewust worden van je lichaam, ontspannen zijn. Het eiland en de bezienswaardigheden zijn prachtig.

 

Dit was mijn derde reis. Weer erg genoten van alles. Volgend jaar graag weer.