Recensies 2017

Een reis om in te lijsten. Om een ieder "jouw" eiland te laten beleven en vooral  te laten "voe-len".  Heel veel dank voor dit prachtige avontuur.

 

Het eerste wat bij me opkomt bij deze reiservaring, is jouw enthousiasme en de fijne energie om je heen. Je kennis van het eiland, het respect voor de leefwijze van de mensen. Je inlevingsvermogen in hen en in de deelnemers van de reis. De organisatie was top. Ik heb volledig mijzelf kunnen zijn, met voldoende tijd en ruimte voor mijzelf, waar ik regelmatig behoefte aan heb. Vele inzichten gekregen door o.a. de meditaties, stiltemomenten en onze gesprekken. Daarnaast ontzettend genoten onze rondritten naar de prachtigste natuurplekken. Dank je wel, het was geweldig.

 

Ik was wat huiverig om met een groep op reis te gaan. Had dit nooit eerder gedaan. Het was geweldig. Er was veel ruimte voor jezelf en respect voor elkaar. Dit maakte dat ik me veilig en vrij voelde om te zeggen wat ik wilde. En ook om in stilte te zijn, als ik geen zin had in een gesprekje. Ik heb genoten. Ontspannen met rust in lichaam en hoofd naar huis. Een heerlijke reis voor jezelf.

 

Zoals jij een mens een mens kan laten zijn en voelen op dit eiland.

 

Ik heb genoten van de energetische behandeling in de tuin, met het geluid van de oceaan op de achtergrond, windje op mijn huid, vogelgeluiden dichtbij, geur van bloemen en planten. Heerlijk.

 

Open, stralend, huggend, in het hier-en-nu op dit prachtige eiland!

 

De reis was uitstekend verzorgd. Prachtig huis, heerlijke tuin. Passende meditaties bij het huis en onderweg. Yoga in de tuin, heerlijk verzorgde maaltijden, walvissen - en dolfijnen spotten, wandelingen. Met naast de huilmomenten ook veel plezier en lol met elkaar. Een aanrader!