Programma Pico en Faial

 

WAT GAAN WE DOEN?
Bij het huis met uitzicht op de Atlantische Oceaan en op de Pico verblijven we veelal de ochtenden. De middagen gaan we op pad met de privé-bus met chauffeur of auto naar alle bijzondere plekken om het eiland vol te beleven. Ook gaan we een dag met de boot naar Faial.

 

 

Bij het huis wordt  een yogales en meditaties aangeboden. De yogales wordt gegeven door een Azoriaanse yogalerares. De meditaties zal ik aanbieden. Naast de meditaties is het mogelijk een individuele behandeling te laten doen. Een Healing, Access Bars, Aurareading en meer.
Bij de natuurplekken worden passende mindfulnessoefeningen en geleide meditaties aangeboden.
Zo zal je meer en meer rust en ontspanning in lichaam en hoofd ervaren en je energie voelen stromen.

 

Ook is voldoende ruimte en tijd voor jezelf:
Om bij het natuurzwembad te relaxen en een duik te nemen in de Atlantische oceaan.                                                              Om een wandeling te maken die vlakbij het huis start.                                                                                                                         Om op het plaatselijke terras te zitten en te genieten van wie en wat zoal langs komt.
Of om bij het huis een boek te lezen, te genieten, te niksen, te doen waar jij zin in hebt.

 

De maaltijden zullen bestaan uit lokale producten, bereid door 1 of 2 mensen van het eiland.. Met je eetwensen wordt rekening gehouden. We eten zoveel mogelijk buiten, op het ruime balkon.

 

De bustours  zullen o.a. gaan naar: 
De berg  Pico.                                                                                                                                                                                                     De lavavelden met druivenranken met een bezoek aan het wijnmuseum.

Het dorpje Lajes, waar de boten vertrekken voor dolfijnen- en walvistochten en voor een bezoek aan het walvissenmuseum

Het dorpje Madelana, waar de boot naar Faial vertrekt.

Alle mooie plekken op Faial gedurende 1 dag.

 

Afhankelijk van het weer en groepswensen kan het programma worden aangepast.