Programma Faial

 

WAT GAAN WE DOEN?

Bij het huis, appartement of hotel in het stadje Horta met uitzicht op de Atlantische Oceaan en Pico verblijven we veelal de ochtenden. De middagen gaan we op pad met met eigen auto naar bijzondere natuur- en krachtplaatsen om het eiland vol te beleven. 

 

 

Na aankomst op je verblijfplaats zal aandacht zijn voor jouw verhaal en intentie voor deze dagen. Een opbouwend programma met coaching, begeleiding bij jouw proces, lichamelijke yoga-oefeningen en meditaties wordt aangeboden, passend bij jouw verhaal en wens. Ook onderweg op het eiland zal je Mindfulness en verschillende vormen van meditatie ervaren. Ook is het mogelijk te kiezen voor een individuele behandeling. Meer hierover: Reis naar jezelf

 

 

TIJD VOOR JEZELF

Op een tijdstip in de ochtend dat jou past starten we de retraitedag en het programma. Aan het einde van de middag sluiten we de dag af. Je hebt dan ruimte en tijd voor jezelf: Om het stadje Horta te bekijken, om te dineren in een plaatselijk restaurant, om te koken in je huisje/appartement, om een wandeling te maken langs de boulevard, om te genieten van wat op je pad komt. Wanneer je tijdens de retraitedagen behoefte hebt aan tijd en ruimte voor jezelf  of aanpassing van programma, is daar natuurlijk ook mogelijkheid toe. Wellicht wil je een boottocht maken en walvissen en dolfijnen spotten, relaxen op het strand en een duik nemen in de Atlantische Oceaan, een boek lezen, een wandeling te maken, niksen, doen waar jij zin in hebt.

 

ETEN EN DRINKEN

Koffie en thee staan klaar. Water uit de kraan is drinkbaar. Voor je boodschappen voor ontbijt, lunch, diner of iets tussendoor zijn er verschillende grote en kleine supermarkten. Voor de lunch nemen we een lunchpakket mee. Voor de diners is het mogelijk een plaatselijk restaurant te bezoeken, waar veelal smaakvolle Azoriaanse maaltijden worden geserveerd bestaande uit vis, vlees, aardappelen, rijst, salade, groente. Vegetarische en veganistische maaltijden staan soms en steeds vaker ook op de menukaart.