Programma Terceira

 

WAT GAAN WE DOEN?

Bij het huis of andere mooie plek met uitzicht op of vlakbij de Atlantische Oceaan verblijven we veelal de ochtenden. De middagen gaan we op pad met privé-bus met chauffeur of eigen auto naar bijzondere natuur- en krachtplaatsen om het eiland vol te beleven.   

 

Bij het huis, bij de oceaan of op een andere natuurplek worden lichamelijke oefeningen en verschillende vormen van meditatie aangeboden. Passend bij het moment en het thema van deze week.

 

Ook onderweg, bij de natuur- en krachtplaatsen worden passende mindfulnessoefeningen en geleide meditaties aangeboden. Zo zal je meer en meer rust en ontspanning in lichaam en hoofd ervaren en je energie voelen stromen.

TIJD VOOR JEZELF

Een aantal middagen met aansluitend de avonden zijn ter eigen invulling. Ruimte en tijd voor jezelf: Om de stad Angra do Heroismo te bezoeken, om een boottocht te maken en dolfijnen te spotten, om bij het natuurbad te relaxen en een duik te nemen in de Atlantische Oceaan, te genieten van het uitzicht, een boek te lezen, om een wandeling te maken door dorpjes en groen, te niksen, te doen waar jij zin in hebt.

Ook is het mogelijk te kiezen voor een individuele behandeling. Meer hierover: reis naar jezelf.  

 

MAALTIJDEN

Omdat ieder eigen ontbijtwensen heeft verzorg je deze zelf. Je kan hiervoor producten kopen in de plaatselijke supermarkt of van thuis meenemen in je koffer. Voor de koude lunch wordt gezorgd met salade, soep, brood, fruit. Met je eetwensen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden. Met dieetwensen kan helaas geen rekening worden gehouden.

We eten zoveel mogelijk buiten op de patio of in de tuin van het huis.

Voor de diners bezoeken we restaurants. De veelal Azoriaanse gerechten bestaan vaak uit lokale produkten: vis of vlees, rijst, aardappelen, salade en groente. Soms zijn er vegetarische varianten of kunnen de gerechten worden aangepast. Of we koken een maaltijd in het huis. Dit in overleg en afgestemd op de wensen van ieder.

 

EILANDTOURS

Met bus met chauffeur of eigen auto bezoeken we o.a.:

  • Serra do Cume
  • Vulcão de Algar, vulkaankrater
  • Biscoites
  • Serreta

 

Afhankelijk van het weer en groepswensen kan het programma worden aangepast.