Programma Terceira

 

WAT GAAN WE DOEN?

Bij het huis of andere mooie plek met uitzicht op of vlakbij de Atlantische Oceaan verblijven we veelal de ochtenden. De middagen gaan we op pad met eigen auto naar bijzondere natuur- en krachtplaatsen om het eiland vol te beleven.

   

 

Bij het huis, bij de oceaan of op een andere natuurplek worden lichamelijke oefeningen en verschillende vormen van meditatie aangeboden. Passend bij het moment en het thema van deze week.

 

Ook onderweg, bij de natuur- en krachtplaatsen worden passende mindfulnessoefeningen en geleide meditaties aangeboden. Zo zal je meer en meer rust en ontspanning in lichaam en hoofd ervaren en je energie voelen stromen.

TIJD VOOR JEZELF

Een aantal middagen met aansluitend de avonden zijn ter eigen invulling. Ruimte en tijd voor jezelf: Om de stad Angra do Heroismo te bezoeken, om een boottocht te maken en dolfijnen te spotten, om bij het natuurbad te relaxen en een duik te nemen in de Atlantische Oceaan, te genieten van het uitzicht, een boek te lezen, om een wandeling te maken door dorpjes en groen, te niksen, te doen waar jij zin in hebt.

Ook is het mogelijk te kiezen voor een individuele behandeling. Meer hierover: reis naar jezelf.  

 

 

MAALTIJDEN

Omdat ieder eigen ontbijt- en lunchwensen heeft verzorg je deze zelf. Je kan hiervoor producten kopen in de supermarkt waar je naar toe gebracht kan worden, of van thuis meenemen in je koffer. Met je eetwensen voor het diner wordt zoveel mogelijk rekening gehouden. Met dieetwensen kan helaas geen rekening worden gehouden.

De veelal Azoriaanse gerechten, bereid door een senhora van het eiland, bestaan vaak uit lokale verse producten bestaande uit vis of vlees, rijst, aardappelen, salade en groente.

Voor de overige maaltijden bezoeken we een restaurant, waar smaakvolle gerechten met vis of vlees worden geserveerd. Vegetarische en veganistische maaltijden staan soms en steeds vaker ook op de menukaart. Of kook een maaltijd in het huis. 
Dit alles in overleg en afgestemd op de wensen van ieder.

We eten zoveel mogelijk buiten op de patio van het huis.

 

EILANDTOURS

Met de auto bezoeken we o.a.:

  • Serra do Cume
  • Vulcão de Algar, vulkaankrater
  • Biscoites
  • Serreta
  • Angra do Heroismo

 

Afhankelijk van het weer en groepswensen kan het programma worden aangepast.