Programma Terceira

 

WAT GAAN WE DOEN?

Bij het huis op loopafstand van de de Atlantische Oceaan met natuurbad verblijven we veelal de ochtenden. De middagen gaan we op pad met privé-bus met chauffeur of eigen auto naar bijzondere natuur- en krachtplaatsen om het eiland vol te beleven.   

 

Bij het huis of bij het natuurbad of op een andere natuurplek worden lichamelijke oefeningen en verschillende vormen van meditatie aangeboden. Passend bij het moment en het thema van deze week.

 

Ook onderweg, bij de natuur- en krachtplaatsen worden passende mindfulnessoefeningen en geleide meditaties aangeboden. Zo zal je meer en meer rust en ontspanning in lichaam en hoofd ervaren en je energie voelen stromen.

TIJD VOOR JEZELF

Een aantal middagen met aansluitend de avonden zijn ter eigen invulling. Ruimte en tijd voor jezelf: Om de stad Angra do Heroismo te bezoeken, om een boottocht te maken en dolfijnen te spotten, om bij het natuurbad te relaxen en een duik te nemen in de Atlantische Oceaan, te genieten van het uitzicht, een boek te lezen, om een wandeling te maken door dorpjes en groen, te niksen, te doen waar jij zin in hebt.

Ook is het mogelijk te kiezen voor een individuele behandeling. Meer hierover: reis naar jezelf.  

 

MAALTIJDEN

De 4 diners bestaan uit Azoriaanse gerechten, bereid door een senhora van het eiland. Deze gerechten bestaan veelal uit lokale verse produkten: vis of vlees, rijst, aardappelen, salade en groente. Eet je vegetarisch, dan kunnen de gerechten worden aangepast. Met je eetwensen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden. Met dieetwensen kan helaas geen rekening worden gehouden.

Omdat ieder eigen ontbijt- en lunchwensen heeft, verzorg je deze zelf. Je kan hiervoor producten kopen in de plaatselijke supermarkt of van thuis meenemen in je koffer.

We eten zoveel mogelijk buiten op de patio van het huis.

Voor de overige diners bezoeken we een restaurant of koken we een maaltijd in het huis. Dit in overleg en afgestemd op de wensen van ieder.

 

EILANDTOURS

Met bus met chauffeur of eigen auto bezoeken we o.a.:

  • Serra do Cume
  • Vulcão de Algar, vulkaankrater
  • Biscoites
  • Serreta

 

Afhankelijk van het weer en groepswensen kan het programma worden aangepast.