Programma São Miguel 

 

WAT GAAN WE DOEN?

Bij het huis vlakbij de Atlantische Oceaan aan de noord-, oost-, of zuidkant van het eiland verblijven we veelal de ochtenden. De middagen gaan we op pad met privé-bus met chauffeur of met eigen auto naar bijzondere natuur- en krachtplaatsen om het eiland vol te beleven. 

 

 

Bij het huis wordt een passend programma aangeboden met verschillende vormen van meditatie en inzichtgevende oefeningen. Ook is het mogelijk te kiezen voor een individuele behandeling. Meer hierover: reis naar jezelf.

 

Ook is er voldoende ruimte en tijd voor jezelf: Om een wandeling te maken, om een boottocht te maken en walvissen en dolfijnen te spotten, om op het strand of bij een natuurbad te relaxen en een duik te nemen in de Atlantische Oceaan, om in de tuin of bij de oceaan te genieten van de zonsondergang, om bij het huis een boek te lezen, te niksen, te doen waar jij zin in hebt.

 

 

Voor ontbijt en lunch wordt gezorgd. Met je eetwensen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden. We eten zoveel mogelijk buiten, op de patio of in de tuin. Voor de diners bezoeken we plaatselijke restaurants of koken we een maaltijd in het huis.

 

De bus/autotours zullen o.a. gaan naar prachtige natuurplekken gelegen aan de zuidkant en oostkant van het eiland:

  • Lagoa do Congro    
  • Nordeste
  • Povoacão en watervallen
  • Furnas met warmwaterbronnen 
  • Caloura   
  • Vila Franca do Campo

 

Afhankelijk van het weer en groepswensen kan het programma worden aangepast.