Programma São Miguel 

 

WAT GAAN WE DOEN?

Bij het huis vlakbij of met uitzicht op de Atlantische Oceaan verblijven we veelal de ochtenden. De middagen gaan we op pad met privé-bus met chauffeur of met eigen auto naar bijzondere natuur- en krachtplaatsen om het eiland vol te beleven. 

 

 

Bij het huis wordt een passend programma aangeboden met verschillende vormen van meditatie en inzichtgevende oefeningen. Ook is het mogelijk te kiezen voor een individuele behandeling. Meer hierover: reis naar jezelf.

TIJD VOOR JEZELF

Ook is er voldoende ruimte en tijd voor jezelf: Om een wandeling te maken, om een boottocht te maken en walvissen en dolfijnen te spotten, om op het strand of bij een natuurbad te relaxen en een duik te nemen in de Atlantische Oceaan, om in de tuin of bij de oceaan te genieten, om bij het huis een boek te lezen, te niksen, te doen waar jij zin in hebt.

 

 

MAALTIJDEN

Omdat ieder eigen ontbijtwensen heeft, verzorg je deze zelf. Je kan hiervoor producten kopen in de plaatselijke supermarkt of meenemen in je koffer.

Voor de (koude) lunch wordt gezorgd. Met je eetwensen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden. Met dieetwensen kan helaas geen rekening worden gehouden

Voor de diners bezoeken we de plaatselijke restaurants. De diners bestaan veelal uit Azoriaanse gerechten: vis of vlees, rijst, aardappelen, salade en groente. Eet je vegetarisch, dan is de mogelijkheid te kiezen uit het veelal beperkte aanbod of kan een gerecht worden aangepast.

Ook kan een maaltijd in het huis gemaakt worden.

Dit in overleg en afgestemd op de wensen van ieder. We eten zoveel mogelijk buiten, op het ruime balkon, op de patio of in de tuin.

 

EILANDTOURS

Met eigen bus of auto bezoeken we prachtige natuurplekken gelegen aan de zuidkant en oostkant van het eiland:

  • Lagoa do Congro    
  • Nordeste
  • Povoacão en watervallen
  • Furnas met warmwaterbronnen 
  • Caloura   
  • Vila Franca do Campo

 

Afhankelijk van het weer en groepswensen kan het programma worden aangepast.