Programma São Miguel                                                   

 

WAT GAAN WE DOEN?

Bij het huis aan de noordkant van het eiland met uitzicht op de grote tuin en de Atlantische Oceaan verblijven we veelal de ochtenden. De middagen gaan we op pad met privé-bus met chauffeur of met eigen auto naar bijzondere natuur- en krachtplaatsen om het eiland vol te beleven.   

 

Bij het huis worden yogalessen/Qi Gong en meditaties aangeboden. De yoga/Qi Gong wordt gegeven door een Azoriaanse yogalerares/leraar. Soms zal de les op het strand worden gedaan. De verschillende vormen van meditatie zal ik aanbieden. Ook is het mogelijk te kiezen voor een individuele behandeling. Meer hierover: reis naar jezelf.

Bij de natuur- en krachtplaatsen worden passende mindfulnessoefeningen en geleide meditaties aangeboden. Zo zal je meer en meer rust en ontspanning in lichaam en hoofd ervaren en je energie voelen stromen.

 

Ook is er voldoende ruimte en tijd voor jezelf: Om de stad Ponta Delgada te bekijken, om een boottocht te maken en walvissen en dolfijnen te spotten, om op het strand te relaxen en een duik te nemen in de Atlantische Oceaan, om een wandeling te maken, om in de tuin of op het strand te genieten van de zonsondergang, om bij het huis een boek te lezen, te niksen, te doen waar jij zin in hebt.

 

De maaltijden bestaan uit lokale producten, bereid door een kokkin van het eiland. Met je eetwensen wordt rekening gehouden. We eten zoveel mogelijk buiten, in de tuin.

De bus/autotours zullen o.a. gaan naar highlights en natuurplekken gelegen in het midden, westen en noorden van het eiland:

  • Lagoa do Fogo  
  • Caldeira Velha met warme bronnen
  • Watervallen en Theeplantage
  • Furnas met warmwaterbronnen
  • Sete Cidades en Mosteiros


Afhankelijk van het weer en groepswensen kan het programma worden aangepast.

 

 

Unieke reizen en retraites naar de unieke Azoren