Programma Terceira en Graciosa

 

WAT GAAN WE DOEN?

 

Bij deze reis met afwisseling van cultuur en natuur is een programma met met veel tijd voor jezelf.

 

Op Terceira bij het hotel verblijven we veelal de ochtenden. Een aantal middagen gaan we op pad met privé-bus met chauffeur of met eigen auto naar de bijzondere natuur- en krachtplaatsen van het eiland. 

 

 

Bij het natuurbad bij het hotel of op een andere natuurplek worden lichamelijke oefeningen en verschillende vormen van meditatie aangeboden. Ook is het mogelijk te kiezen voor een individuele behandeling. Meer hierover: reis naar jezelf.

 

 

Tijdens het verblijf op Terceira is veel ruimte en tijd voor jezelf: Om de stad te bezoeken, om een boottocht te maken en dolfijnen te spotten, om op de rotsen te relaxen en een duik te nemen in de Atlantische Oceaan, te genieten van het uitzicht, een boek te lezen, om een wandeling te maken, om te genieten van het uitzicht, om een boek te lezen, te niksen, te doen waar jij zin in hebt.

 

Per per boot of vliegtuig gaan we naar Graciosa. TIjdens het

2-daagse verblijf  bezoeken we met de taxi de highlights van het eiland :

De Caldeira, met wandeling.

O Farol met zicht op Baleia eiland.

Santa Cruz da Graciosa.

Carapacho thermaal bad.

 

 

 

Zowel op Terceira als op Graciosa worden bij de natuur- en krachtplaatsen passende mindfulnessoefeningen en geleide meditaties aangeboden. Zo zal je meer en meer rust en ontspanning in lichaam en hoofd ervaren en je energie voelen stromen.

 

Voor lunch en diner bezoeken we een bar of restaurant.

Afhankelijk van het weer en groepswensen kan het programma worden aangepast.