10 augustus

Wat een heerlijke reis... volop zomer... lange dagen... natuurbaden... yoga op het strand ... zonsondergang in de oceaan.... plezier... en... stilte en rust ....

22 juli

De laatste plek voor de zomerreis is geboekt. Ik ben blij ! Vamos !

1 juli

Zomer ... Zon ... Zee .. Zen... over 4 weken gaan we dit beleven. Ben benieuwd wie er nog mee gaat met de Zomerreis...

11 juni

Wat heeft de junireis weer veel gebracht. Met deze keer in plaats van Yoga een les Qi Gong.

Een reis en innerlijke reis met inzichten, stilte, rust in hoofd en lichaam, plezier, gevoel, samenzijn, je pad ontdekken. En dit alles in het vele groen van het eiland.... 

25 mei

Wat geweldig!  Voor de reis naar naar Pico en Faial in september zijn alle plekken bezet. Alle 6 reizigers zijn al eerder mee geweest naar São Miguel. En allen hebben weer behoefte aan rust, stilte en een innerlijke reis. Dankbaar.

6 mei

Terug van thuiskomen en genieten op het eiland. Twee weken, waarvan de eerste week de eerste internationale groep was. Dus in het engels! Een bijzondere en mooie ervaring en opnieuw op de agenda: www.azores-ocean-energy.nl

De tweede week ook deze keer een groep mensen die naast het Zijn in de natuur zichzelf een stukje beter wilden leren kennen. De meditaties, yoga en individuele energetische sessies hebben hiertoe bijgedragen. Naar huis met vele inzichten rijker en tips en tools om thuis verder te gaan met de bewustwording. Het was een prachtige week. Dank aan de reizigers die deze week hebben mee beleefd.

11 april

Over ruim een week gaan we weer op reis. Genieten van al het moois wat er op ons pad komt. De lente proeven, de stilte horen, de bloemen ruiken, de oceaanbries voelen en het eiland in al zijn facetten zien.

14 maart

Jippie! De eerste boekingen voor de Pico-Faialreis van september zijn gedaan. We kunnen gaan! Heerlijke eilanden, heerlijk huis, heerlijk eten, heerlijk rust en stilte en .... walvissen en dolfijnen! Je kan mee...

27 februari

Een nieuwtje: vorige week samen met een vriendin op reis geweest naar het eiland São Jorge. Na rondkijken, invoelen, beleven is er een nieuwe reis ontstaan. Een prachtige reis naar een prachtig eiland voor wandelingen, stilte en inkeer.

1 februari

Weet je dat er reizigers zijn, die ná de reis verder gaan met individuele consulten in mijn praktijk? Zo mooi te zien dat het pad van bewustwording,  dat tijdens de reis in gang gezet is, nu verder mag gaan op Nederlandse grond. Én er zijn ook reizigers die gewoon nóg een keer meereizen.. of meegaan voor pure rust en ontspanning.... dat kan natuurlijk ook!

13 januari

De eerste boekingen voor de reizen komen binnen! Wat heerlijk weer.... het vooruitzicht om de eilanden en alles wat daarbij hoort te mogen laten ervaren. Welkom! 

25 december

Weer een prachtige reis beleefd met deze keer 2 reizigers. De maand december, waarin de dagen korter zijn, de warme baden nóg warmer aanvoelen, de meditaties tot inkeer en bezinning leiden. Volgend jaar weer.. 

Voor nu:

Boas Festas!  Goede Feestdagen! En ben je ook op zoek naar rust, ontspanning, bewustwording? Reis dan mee in 2019..

  

26 november

Over iets meer dan 2 weken gaan we de kerstreis beleven. Met een kleine groep de kerstsfeer proeven en voelen met aandacht voor stilte en bezinning. Er is nog een plekje vrij, ik ben benieuwd voor wie.

22 oktober

Een bericht van de eigenaresse van het huis op Pico: 'Alle druiven zijn geplukt en de wijn is gemaakt, zouden   je medereizigers de wijn lekker vinden?'. Ga je mee proeven? In april 2019 is de eerstvolgende Pico- en Faialreis.

 

8 oktober

En dan krijg je een prachtig boeket met de tekst:

'Een bloemenzee voor een vrouw die een gepassioneerde zee van stromende inzichten heeft gegeven'

Dank je wel... 

3 oktober

Net terug van ruim 2 weken op reis. Eerst een week op Sao Miguel met een fantastische groep mensen die allen meer bewust wilden worden van dat wat op dat moment speelt in lichaam en geest. Prachtige, inzichtgevende gesprekken en energetische behandelingen mogen geven. En allen met zoveel ruimte en helderheid weer naar huis.

Aansluitend volgde de reis naar Pico en Faial. Ook hier een heerlijke groep mensen die naast rust, ruimte en natuur, meer en meer ontdekten van wat werkelijk belangrijk is voor een ieder. De overweldigende natuur, de stiltemomenten, de lach en de traan en het zien van tientallen dolfijnen hebben hiertoe bijgedragen.

 

Dank jullie wel voor het meereizen en het beleven van deze natuureilanden. Ik heb genoten.

 

15 augustus

Over 4 weken gaan we genieten van de reizen. Eerst met een fijne groep naar São Miguel en aansluitend met een volgende groep naar Pico en Faial. Beide reizen met ieder een passend thema met meditaties, teksten en meer. Wat fijn om dit weer te mogen gaan aanbieden. 

 

 

14 juli

Wat een zomer in Nederland! Je zou bijna vergeten naar het buitenland te gaan voor een heerlijke bijzondere vakantie. In september is er nog plaats voor de reis naar São Miguel. Toch maar boeken? 

 

30 juni

En een aantal reisdata voor 2019 zijn bekend en staan op de site. Met voor de meireis al aanmeldingen! Wat geweldig!

16 juni

Terug van de junireis. Deze keer met 4 reizigers naar de krachtplekken op het eiland, om de energie te ervaren, te ontvangen en zo op te laden. Een heerlijke week. Met vele inzichten rijker naar huis. 

 

 

25 mei

De julireis... Zomer op São Miguel.
Deze reis zijn we op een andere locatie, pal aan de Atlantische Oceaan. Vanuit je bed zo het strand op en een duik nemen. Met aanvullend meditatie en/of yoga. Daarna staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar. En zal het programma van die dag volgen. Heerlijk toch?

22 mei

Terug van de meireis. Wat hebben we het fijn gehad. Met een mooie groep deze week beleefd. Het is fijn te zien en te horen dat de week ontspanning en rust bracht. En dat de verschillende meditaties inzichten en verdieping hebben gebracht. Met voor een aantal de stiltewandeling op de kraterrand als letterlijk hoogtepunt van de week. 

In juni reizen we weer.....

 

17 april

In de natuur ontdek je jouw ware natuur...

Wauw! Over 3 weken zal de eerste groep van dit jaar de energie, natuur en rust van het eiland gaan beleven. Dankbaar dat ik dit mag aanbieden aan deze 8 reizigers. Ik heb er zin in!