26 november

Over iets meer dan 2 weken gaan we de kerstreis beleven. Met een kleine groep de kerstsfeer proeven en voelen met aandacht voor stilte en bezinning. Er is nog een plekje vrij, ik ben benieuwd voor wie.

22 oktober

Een bericht van de eigenaresse van het huis op Pico: 'Alle druiven zijn geplukt en de wijn is gemaakt, zouden   je medereizigers de wijn lekker vinden?'. Ga je mee proeven? In april 2019 is de eerstvolgende Pico- en Faialreis.

 

8 oktober

En dan krijg je een prachtig boeket met de tekst:

'Een bloemenzee voor een vrouw die een gepassioneerde zee van stromende inzichten heeft gegeven'

Dank je wel... 

3 oktober

Net terug van ruim 2 weken op reis. Eerst een week op Sao Miguel met een fantastische groep mensen die allen meer bewust wilden worden van dat wat op dat moment speelt in lichaam en geest. Prachtige, inzichtgevende gesprekken en energetische behandelingen mogen geven. En allen met zoveel ruimte en helderheid weer naar huis.

Aansluitend volgde de reis naar Pico en Faial. Ook hier een heerlijke groep mensen die naast rust, ruimte en natuur, meer en meer ontdekten van wat werkelijk belangrijk is voor een ieder. De overweldigende natuur, de stiltemomenten, de lach en de traan en het zien van tientallen dolfijnen hebben hiertoe bijgedragen.

 

Dank jullie wel voor het meereizen en het beleven van deze natuureilanden. Ik heb genoten.

 

15 augustus

Over 4 weken gaan we genieten van de reizen. Eerst met een fijne groep naar São Miguel en aansluitend met een volgende groep naar Pico en Faial. Beide reizen met ieder een passend thema met meditaties, teksten en meer. Wat fijn om dit weer te mogen gaan aanbieden. 

 

 

14 juli

Wat een zomer in Nederland! Je zou bijna vergeten naar het buitenland te gaan voor een heerlijke bijzondere vakantie. In september is er nog plaats voor de reis naar São Miguel. Toch maar boeken? 

 

30 juni

En een aantal reisdata voor 2019 zijn bekend en staan op de site. Met voor de meireis al aanmeldingen! Wat geweldig!

16 juni

Terug van de junireis. Deze keer met 4 reizigers naar de krachtplekken op het eiland, om de energie te ervaren, te ontvangen en zo op te laden. Een heerlijke week. Met vele inzichten rijker naar huis. 

 

 

25 mei

De julireis... Zomer op São Miguel.
Deze reis zijn we op een andere locatie, pal aan de Atlantische Oceaan. Vanuit je bed zo het strand op en een duik nemen. Met aanvullend meditatie en/of yoga. Daarna staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar. En zal het programma van die dag volgen. Heerlijk toch?

22 mei

Terug van de meireis. Wat hebben we het fijn gehad. Met een mooie groep deze week beleefd. Het is fijn te zien en te horen dat de week ontspanning en rust bracht. En dat de verschillende meditaties inzichten en verdieping hebben gebracht. Met voor een aantal de stiltewandeling op de kraterrand als letterlijk hoogtepunt van de week. 

In juni reizen we weer.....

 

17 april

In de natuur ontdek je jouw ware natuur...

Wauw! Over 3 weken zal de eerste groep van dit jaar de energie, natuur en rust van het eiland gaan beleven. Dankbaar dat ik dit mag aanbieden aan deze 8 reizigers. Ik heb er zin in!